InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Giacomo Squeo, Francesco Caponio, Vito M Paradiso, Carmine Summo, Antonella Pasqualone, Igor Khmelinskii, Ewa Sikorska
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 5, 2019, págs. 2513-2520
Carmine Summo, Marino Palasciano, Davide De Angelis, Vito M Paradiso, Francesco Caponio, Antonella Pasqualone
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 15, 2018, págs. 5647-5655
Francesco Caponio, Giacomo Squeo, Lucio Brunetti, Antonella Pasqualone, Carmine Summo, Vito M Paradiso, Pasquale Catalano, Biagio Bianchi
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 11, 2018, págs. 4279-4286
Lucrezia Cosmai, Francesco Caponio, Antonella Pasqualone, Vito Michele Paradiso, Carmine Summo
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 14, 2017, págs. 4904-4911
Vito Michele Paradiso, Francesco Caponio, Carmine Summo, Tommaso Gomes
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 20, Nº 3, 2014, págs. 161-170
Antonella Pasqualone, A.R. Piergiovanni, Francesco Caponio, Vito Michele Paradiso, Carmine Summo, R. Simeone
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 17, Nº 2, 2011, págs. 135-142
Hydrolysis and oxidation of covering oil in canned dried tomatoes as affected by pasteurization
Francesco Caponio, Tommaso Gomes, Antonietta Baiano
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 56, Nº 3, 2005, págs. 177-181
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