Periodo de publicación recogido
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Deténgase y huela las rosas: nuevas levaduras que aportan aromas florales al vino
Toni Cordente, Simon A. Schmidt, Damian Espinase Nandorfy
Enólogos, ISSN 1695-7296, Nº. 138, 2022, págs. 70-75
Nuevas levaduras que aportan aromas florales al vino
Toni Cordente, Simon A. Schmidt, Damian Espinase Nandorfy, Leigh Francis, Mark Solomon, Wes Pearson
La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 3593, 2021, págs. 884-888
AWRI Report: A rose by another name: novel wine yeast that impact floral aromas
Toni Cordente, Mark Solomon, Peter Godden, Chris Curtin, Daniel L. Johnson
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 5, 2016, pág. 39
Staying a step ahead of ‘Brett’
Chris Curtin, Anthony R. Borneman, Ryan Zeppel, Toni Cordente, Robyn Kievit, Paul J. Chambers, Markus J. Herderich, Paula A. Johnson
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 5, 2014
Flavour-active wine yeasts: little things that have a big impact
Chris Curtin, Toni Cordente
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 589, 2013, págs. 54-56
Une révolution dans le secteur oenologique: Des levures de vinification ne produisant pas de sulfure d'hydrogène (H2S)
Toni Cordente, Heinrich, A., Swiegers, H.
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 35, Nº 129, 2008, págs. 19-20
A new revolution in wine: yeast strains that produce no detectable hydrogen sulphide
Toni Cordente, Anthony J. Heinrich, Jan H. Swiegers
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 526, 2007, págs. 110-114
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