Periodo de publicación recogido
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Peptides and proteins in edible oils: Stability, allergenicity, and new processing trends
Francisco J. Hidalgo, Rosario Zamora
Trends in food science and technology: an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ), ISSN 0924-2244, Vol. 17, Nº. 2, 2006, págs. 56-63
Rosario Zamora, Francisco J. Hidalgo
Trends in food science and technology: an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ), ISSN 0924-2244, Vol. 14, Nº. 12, 2003, págs. 499-506
The role of lipids in nonenzymatic browning
Francisco Hidalgo, Rosario Zamora
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 51, Nº 1-2, 2000, págs. 35-49
Propiedades químicas de los aceites y grasas
Rosario Zamora, Francisco Hidalgo
Los aceites y grasas: composición y propiedades / coord. por E. Graciani Constante, 2006, ISBN 84-87440-36-3, págs. 265-288
Aplicación de la resonancia magnética nuclear de 13 c a la mejora del análisis de aceites vegetales
Tesis doctoral dirigida por Rosario Zamora (dir. tes.), Francisco Javier Hidalgo García (dir. tes.), Fernando Romero Guzmán (tut. tes.). Universidad de Sevilla (2004).
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