Periodo de publicación recogido
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Chemical composition and nutritional value of raw and cooked black scabbardfish (Aphanopus carbo)
Narcisa Bandarra, Irineu Baptista, M. L. Nunes
Scientia Marina, ISSN 0214-8358, Vol. 73, Nº. Extra 2, 2009 (Ejemplar dedicado a: Stock structure and quality of black scabbardfish in the southern NE Atlantic), págs. 105-113
Functional biscuits with PUFA-ω3 from Isochrysis galbana
Luisa Maria Gouveia, Carla Coutinho, Emanuel Mendonça, Ana Paula Batista, Isabel Sousa, Narcisa Bandarra, Anabela Cristina da Silva Naret Moreira Raymundo
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 88, Nº 5, 2008, págs. 891-896
María Marqués Feliu, Dolores Parra, Mairead Kiely, Narcisa Bandarra, Inga Thorsdottir, José Alfredo Martínez Hernández
Medicina clínica, ISSN 0025-7753, Vol. 130, Nº. 1, 2008, págs. 10-12
Chemical, Microbiological, and Sensory Quality of Cod Products Salted in Different Brines
Maria J. Rodrigues, Peter Ho, María Elvira López Caballero, Narcisa Bandarra, Maria L. Nunes
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 1, 2005
Evolución de los ácidos grasos de Sardina pilchardus (W.) a lo largo del proceso de anchoado
G. Ayensa, M. L. Nunes, Narcisa Bandarra, María de la Cruz Pascual López
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 239, 1993, págs. 77-80
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