GM food and neophobia: connecting with the gatekeepers of consumer choice
págs. 739-744
págs. 745-755
Ascorbic acid metabolism in fruits: activity of enzymes involved in synthesis and degradation during ripening in mango and guava
págs. 756-762
págs. 763-769
Francisco Moisés del Amor Saavedra, Ana Serrano Martínez, María Isabel Fortea, Estrella Núñez Delicado
págs. 770-777
págs. 778-786
págs. 787-796
págs. 797-804
Complement-modulating water-soluble polysaccharide fractions in two global staple cereals: rice and wheat
Tatsunori Yamagishi, Akitsugu Yamaguchi, Takayuki Saito, Masaharu Seguchi
págs. 805-812
págs. 813-818
Descriptive analysis of wines from Vitis vinifera cv. Albariño
María del Mar Vilanova de la Torre, Sol Angel Zamuz Castro, Javier Tardáguila Laso, Antón Masa Vázquez
págs. 819-823
págs. 824-831
págs. 832-838
págs. 839-846
Jaime A. Barrera, María S. Hernández, Luz M Melgarejo, Orlando Martínez, Juan Pablo Fernández Trujillo
págs. 847-857
págs. 858-869
Evaluation of barley and triticale as feed ingredients in growing Iberian pigs: amino acid and carbohydrate ileal digestibility
Ignacio Fernández-Fígares, María A García, Raquel Ruiz, L. A. Rubio
págs. 870-876
págs. 877-884
págs. 885-890
Functional biscuits with PUFA-ω3 from Isochrysis galbana
Luisa Maria Gouveia, Carla Coutinho, Emanuel Mendonça, Ana Paula Batista, Isabel Sousa, Narcisa Bandarra, Anabela Cristina da Silva Naret Moreira Raymundo
págs. 891-896
págs. 897-903
Influence of light on health-promoting phytochemicals of broccoli sprouts
Santiago Pérez-Balibrea, Diego A. Moreno Fernández, Cristina García Viguera
págs. 904-910
págs. 911-919
págs. 920-926
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados