Instituciones
Periodo de publicación recogido
|
|
|
J.U. Porep, A. Mattes, M.S. Pour Nikfardjam, Dietmar R. Kammerer, Reinhold Carle
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 21, Nº 1, 2015, págs. 69-79
Chemical characterization of Central American pitaya (Hylocereus sp.) seeds and seed oil
M.G. Villalobos Guitérrez, R.M. Schweiggert, Reinhold Carle, P. Esquivel
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 10, Nº. 1, 2012, págs. 78-83
Wolfram Spreer, M. Nagle, S. Neidhart, Reinhold Carle, Somchai Ongprasert, Joachim Müller
Agricultural water management: an international journal, ISSN 0378-3774, Vol. 88, Nº. 1-3, 2007, págs. 173-180
Betalain Stability and Degradation—Structural and Chromatic Aspects
K.M. Herbach, F.C. Stintzing, Reinhold Carle
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 4, 2006
F.C. Stintzing, M.R. Moßhammer, Reinhold Carle
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 38, Nº. 8, 2005, págs. 975-981
Renal excretion of antioxidative constituents from red beet in humans
Reinhold Carle, M. Netzel, G. Straß, R. Bitsch, I. Bitsch, D. Quaas, T. Frank, F.C. Stintzing
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 38, Nº. 8, 2005, págs. 1051-1058
Quality and authenticity control of fruit purées, fruit preparations and jams¿a review
Reinhold Carle, R. Fügel, A. Schieber
Trends in food science and technology: an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ), ISSN 0924-2244, Vol. 16, Nº. 10, 2005, págs. 433-441
S. Bayha, Reinhold Carle, R. Aman, A. Schieber
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 20, 2004, págs. 6086-6090
Quality of shredded, packaged carrots as affected by different washing treatments
R. G. Klaiber, S. Baur, L. Magel, W. P. Hammes, Reinhold Carle
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 4, 2004, págs. 161-166
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados