Color of extra virgin olive oils enriched with carotenoids from microalgae: influence of ultraviolet exposure and heating
M.C. Murillo, A.B. García, Tomás Valentín Lafarga Poyo, M. Melgosa, Ruperto Bermejo Román
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 73, Nº. 2 (April-June), 2022
A. Yebra, M.M. Pérez, M. Melgosa, A. Asselman, A. Boucetta, N. Bououd
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 54, Nº 4, 2003, págs. 392-396
Note: visual and instrumental color evaluation in red wines
M. Melgosa, M.M. Pérez, José Alfredo Martínez Hernández, E. Hita, Ángel I. Negueruela Suberbiola
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 7, Nº 5, 2001, págs. 439-444
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