págs. 11-22
Grazing: an alternative for low-yield barley crops
G. Olmos, A. Keli, Antonio de Vega García, I. Delgado, José Antonio Guada Vallepuga
págs. 23-29
págs. 31-34
A quantitative approximation to the transformation of two dairy sheep farms to organic production
Cristina Hidalgo González, María del Pilar Rodríguez Fernández, Carlos Palacios Riocerezo
págs. 35-40
S. Ramos, Eduarda Molina Alcaide, G. Cantalapiedra Hijar, David R. Yáñez Ruiz, María Luisa Tejido Mediavilla, M.D. Carro
págs. 41-46
págs. 47-52
A comparison of the nutritive value of organically and conventionally grown barley and wheat crops
María Luisa Tejido Mediavilla, María José Ranilla García, Carlos Palacios Riocerezo, Cristina Saro Higuera, A. Sosa, Alexey Díaz Reyes, M.D. Carro
págs. 53-61
Reducing methane emissions in ruminants: is it an achievable goal?
págs. 65-73
págs. 75-83
págs. 85-90
págs. 91-96
María Eugenia Martínez Peláez, María José Ranilla García, S. Ramos, María Luisa Tejido Mediavilla, M.D. Carro
págs. 97-102
Study of the animal to animal variability in bacterial community structure in the goat's rumen
David R. Yáñez Ruiz, Eva Cristina Soto Martín, C.J. Newbold, Eduarda Molina Alcaide
págs. 103-107
María Eugenia Martínez Peláez, M.D. Carro, G. Cantalapiedra Hijar, María José Ranilla García, David R. Yáñez Ruiz, Eduarda Molina Alcaide
págs. 109-114
págs. 115-119
María Eugenia Martínez Peláez, María José Ranilla García, S. Ramos, María Luisa Tejido Mediavilla, M.D. Carro
págs. 121-126
págs. 127-132
F. Opsi, S. Tassone, R. Fortina, S. Andrés, Secundino López Puente
págs. 133-139
Validation of sheep rumen fluid frozen in liquid N as inoculum for "in vitro" gas production trials
Luciano A. Prates Junqueira, A. J. A. de Oliveira, G. de la Fuente, L. Abecia, Manuel Fondevila Camps
págs. 141-147
págs. 149-156
Comparison of direct and indirect methods for estimating microbial protein synthesis in sheep
S. Ramos, María Luisa Tejido Mediavilla, María Eugenia Martínez Peláez, María José Ranilla García, Cristina Saro Higuera, M.D. Carro
págs. 157-162
págs. 163-168
págs. 169-174
Effects of "Aspergillus oryzae" on "in vitro" ruminal fermentation
A. Sosa, J. Galindo, María Luisa Tejido Mediavilla, Alexey Díaz Reyes, María Eugenia Martínez Peláez, Cristina Saro Higuera, M.D. Carro, María José Ranilla García
págs. 175-179
Effects of a yeast enzymatic hydrolyzate on "in vitro" ruminal fermentation
Alexey Díaz Reyes, Cristina Saro Higuera, María Luisa Tejido Mediavilla, A. Sosa, María Eugenia Martínez Peláez, J. Galindo, M.D. Carro, María José Ranilla García
págs. 181-186
The effect of undernutrition on the establishment of pregnancy in the ewe
José Alfonso Abecia Martínez, C. Sosa, F. Forcada, A. Meikle
págs. 189-193
Difference in trace mineral status among genetic groups of goats
G. Radhika, K. C. Raghavan, S. Ajithkumar, K. V. Reghunandanan, R. Alex, N. Thomas
págs. 195-199
Nutritional and animal factors affecting nitrogen excretion in sheep and goats
M. Decandia, Alberto Stanislao Atzori, M. Acciaro, A. Cabiddu, V. Giovanetti, Eduarda Molina Alcaide, M.D. Carro, María José Ranilla García, G. Molle, A. Cannas
págs. 201-209
Digestive tract contents in light lambs as affected by forage inclusion and weaning
Javier Álvarez Rodríguez, Albina Sanz Pascua, Isabel Blasco Pérez-Aramendía, Raimón Ripoll Bosch, Margalida Joy Torrens
págs. 211-217
Raúl Bodas Rodríguez, F. J. Giráldez, Ana Belén Rodríguez Gutiérrez, R. J. Wallace, Jesús Salvador González Álvarez, Secundino López Puente
págs. 219-222
Raúl Bodas Rodríguez, Óscar López Campos, Nuria Prieto Benavides, F. J. Giráldez, Secundino López Puente, Sonia Andrés Llorente
págs. 223-226
Sunflower oil plus cholesterol and fish oil for fattening lambs: effects on plasmatic parameters
págs. 227-231
págs. 233-237
págs. 239-243
págs. 245-249
Whole citrus fruits in total mixed rations for Mediterranean milking ewes: milk production and composition
Olga Piquer Querol, Martín Rodríguez García, Enrique Blas Ferrer, J.A. Cerisuelo, Carlos Fernández Martínez, Juan José Pascual Amorós
págs. 251-258
págs. 259-265
E.J.C. Ruiz de Gordoa, Marian Bustamante Gallego, J. Arranz, M. Virto, Luis Javier Rodríguez Barrón, Ignacia Beltrán de Heredia Pérez de Villarreal, Gustavo Amores Olazaguirre, Eunate Abilleira Cillero, A. I. Najera, R. Ruiz, M. Albisu, Francisco José Pérez Elortondo, Nerea Mandaluniz Astigarraga, Mertxe de Renobales Scheifler
págs. 267-271
Influence of quebracho tannis administration on some blood metabolites in sheep and goats
Abdel-Fattah Zeidan Mohamed Salem, Secundino López Puente, María José Ranilla García, Jesús Salvador González Álvarez
págs. 273-278
págs. 279-283
An "in vitro" evaluation of the potential use of greenhouse wastes to replace barley in goat's diets
Eva Cristina Soto Martín, David R. Yáñez Ruiz, H. Khelil, Eduarda Molina Alcaide
págs. 285-291
The anthelmintic properties of tannin-rich legume forages: from knowledge to exploitation in farm conditions
Hervé Hoste, F. Manolaraki, S. Brunet, C. Arroyo López, C. Martínez-Ortiz de Montellano, S. Sotiraki, F. Torres Acosta
págs. 295-304
págs. 305-311
págs. 313-320
Pilar de Frutos Fernández, Gonzalo Hervás Angulo, R. Celaya Aguirre, Javier Moreno Gonzalo, A.B. Rodríguez, U. García, Ignacio Ferré Pérez, Luis Miguel Ortega Mora, Koldo Osoro Otaduy
págs. 321-327
págs. 329-333
Pablo Gutiérrez Toral, Pilar Gómez Cortés, Pilar de Frutos Fernández, Miguel Ángel de la Fuente Layos, Manuel María Juárez Dávila, Gonzalo Hervás Angulo
págs. 337-342
M. H. Ammar, Secundino López Puente, F. Opsi, Raúl Bodas Rodríguez, Jesús Salvador González Álvarez, Sonia Andrés Llorente
págs. 343-348
Effect of part-time grazing and alfalfa hay supplementation on fatty acid content of sheep's milk
Gustavo Amores Olazaguirre, M. Virto, J. Arranz, Luis Javier Rodríguez Barrón, Eunate Abilleira Cillero, Ignacia Beltrán de Heredia Pérez de Villarreal, Juan Carlos Ruiz de Gordoa Arroniz, Ana Isabel Nájera Ortigosa, R. Ruiz, Marta Albisu Aguado, Francisco José Pérez Elortondo, Nerea Mandaluniz Astigarraga, Mertxe de Renobales Scheifler
págs. 349-354
Effect of the production system in the fatty acid profile of Payoya goat kids
José Luis Guzmán Guerrero, Luis Ángel Zarazaga Garcés, Irma del Rosario Celi Mariátegui, Manuel Delgado Pertíñez
págs. 355-360
Fatty acid composition of lambs suckling ewes fewd with different vegetable oils
María Teresa Manso Alonso, Raúl Bodas Rodríguez, Ceferina Vieira Aller, T. Castro, Ángel Ruiz Mantecón
págs. 361-364
S. Abbeddou, H. D. Hess, Barbara Rischkowsky, M. Kreuzer
págs. 365-369
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados