G. Catanese, C. Infante
págs. 7435-7443
págs. 7444-7452
págs. 7453-7456
R. Besson, P. Volery, C. Schaffer-Lequart
págs. 7457-7463
R. Ito, H. Yamazaki
págs. 7464-7468
Phloroglucinol from Phlorin Hydrolysis for Testing Quality of Commercial Orange Juices and Beverages
M. Scordino, A. Passerini, A. Di Mauro, E. Maccarone
págs. 7469-7474
págs. 7475-7479
Antimicrobial Activity of p-Hydroxyphenyl Acrylate Derivatives
J. H. Kim, J. H. Shim, E.-S. Park
págs. 7480-7483
Insecticidal Components from Field Pea Extracts: Soyasaponins and Lysolecithins
P. G. Fields, W. G. Taylor, D. H. Sutherland
págs. 7484-7490
P. G. Fields, W. G. Taylor
págs. 7491-7498
Insecticidal Components from Field Pea Extracts: Sequences of Some Variants of Pea Albumin 1b
D. H. Sutherland, W. G. Taylor
págs. 7499-7506
págs. 7507-7513
Protective Effects of Quercetin and Vitamin C against Oxidative Stress-Induced Neurodegeneration
H. J. Heo, C. Y. Lee
págs. 7514-7517
P. D. Collopy
págs. 7518-7524
págs. 7525-7531
M. Karonen, M. Hamalainen
págs. 7532-7540
págs. 7541-7547
Denise M.G. Freire, M. L. R. Macedo, L. T. D. M. Martins
págs. 7548-7554
N. Ikawa, L. Ozimek, T. Nakano
págs. 7555-7560
E. Persson, I. Sjoholm
págs. 7561-7566
S. L. Pinkerton, S. L. Byrne
págs. 7567-7573
págs. 7574-7579
Production of Monoclonal Antibody for the Detection of Meat and Bone Meal in Animal Feed
S.-H. Kim, T.-S. Huang, T. A. Seymour
págs. 7580-7585
J. A. Manthey
págs. 7586-7592
Effect of Fungicide Treatment on the Quality of Wheat Flour and Breadmaking
E. Pawelzik, J. Wang
págs. 7593-7600
págs. 7601-7606
J. K. Holopainen, M. Loivamaki
págs. 7607-7613
Kinetics and Products of Photo-Fenton Degradation of Triazophos
K. Lin, Y. Deng, M. Chen, D. Yuan
págs. 7614-7620
M. J. Carrizosa, W. C. Koskinen, P. J. Rice
págs. 7621-7627
Influence of Thermal Treatment on Black Currant (Ribes nigrum L.) Juice Aroma
C. Varming, M. L. Andersen
págs. 7628-7636
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados