H. Asakura, K. Kawamoto, N. Panutdaporn, S.-I. Makino
págs. 241-247
Chengchu Liu, Jingyun Duan, Yi-Cheng Su
págs. 248-253
Philip J. Bremer, A. James McQuillan, Suzanne Fillery
págs. 254-262
Use of phenolic compounds for sensitizing Listeria monocytogenes to high-pressure processing
Mustafa Vurma, Evan J. Turek, Ahmed E. Yousef, Yoon-Kyung Chung, Thomas H. Shellhammer
págs. 263-269
Functional meat starter cultures for improved sausage fermentation
Luc De Vuyst, Jurgen Verluyten, Frédéric Leroy
págs. 270-285
Glassy state in Bacillus subtilis spores analyzed by differential scanning calorimetry
Elena Venir, Patrizia Furlan, Manuela Del Torre, Mara Lucia Stecchini, Alessia Morettin, Enrico Maltini
págs. 286-290
Sofia Chulze, Maria L. Ramirez, Naresh Magan
págs. 291-296
F.M. Valle-Algarra, M. Jiménez, A. Llorens, M.J. Hinojo, María Teresa González Jaén, R. Mateo, A. Logrieco
págs. 297-306
Giuseppe Firrao, Emanuela Gobbi, Emanuela Torelli, Romano Locci
págs. 307-312
Marianne Sandberg, Eystein Skjerve, Merete Hofshagen, Øyvin Østensvik, Agnete Lien Aunsmo
págs. 313-317
Joanna Koort, Peter Vandamme, Johanna Björkroth, Tom Coenye
págs. 318-323
M. Federighi, M. Ritz, M. de Lamballerie, S. Delépine, N. Chapleau, F. Jugiau
págs. 324-330
Kazuo Miyashita, Barakat S.M. Mahmoud, Tetsuya Suzuki, Koji Yamazaki, Il-Shik Shin, Yuji Kawai
págs. 331-337
Isolation and characterization of verocytotoxin-producing Escherichia coli O157 from Turkish cattle
Zafer Cantekin, Suat Erdo¿an, Özkan Aslanta¿, ¿rem Gülaçt¿, G.A. Evrendilek
págs. 338-342
Screening of 42 Bacillus isolates for ability to ferment soybeans into dawadawa
Wisdom Kofi Amoa-Awua, Nora Narkie Terlabie, Esther Sakyi-Dawson
págs. 343-347
Effect of gamma irradiation on microbial growth and sensory quality of fresh-cut lettuce
Likui Zhang, Hongxi Wang, Zhaoxin Lu
págs. 348-351
págs. 352-353
págs. 354-365
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados