Evaluation of the anti-inflammatory and anti-arthritic effects of some plant extracts
N. M. Abdel-Moein, E. A. Abdel-Moniem, Doha A. Mohamed, E. A. Hanfy
págs. 365-374
Proceso tradicional de aderezo de aceitunas verdes de mesa: racionalización del cocido
págs. 375-382
Chemical analyses of the seeds of some forage legumes from Turkey: a chemotaxonomic approach
Alpaslan Koçak, Kagan Kökten, Eyup Bagci, Mevlüt Akçura, S. Hayta, A. Bakoglu, O. Kilic
págs. 383-388
págs. 389-398
págs. 399-409
págs. 410-417
págs. 418-427
págs. 428-435
págs. 436-442
págs. 443-452
págs. 453-461
Synthesis of the isofatty acid 13-methyl-tetradecanoic acid and its triglyceride
Spiros Zlatanos, Kostas Laskaridis, E. Koliokota, Angelos Sagredos
págs. 462-466
págs. 467-478
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados