págs. 161-168
Ascorbic acid and white wine production: a review of beneficial versus detrimental impacts
C. Barril, Douglas N. Rutledge, Geoffrey R. Scollary, Andrew C. Clark
págs. 169-181
Qualitative study of alcohol consumers who choose to avoid wine
Erica McIntyre, Linda Ovington, Anthony J. Saliba, C.C. Moran
págs. 182-189
págs. 190-196
págs. 197-204
págs. 205-214
págs. 215-225
págs. 226-231
Determining optimum harvest time under Mediterranean conditions: developing a new model for measuring L-malic acid concentration in red grapes
Miguel Ángel Olego Morán, J.C. Álvarez, Alberto Tobes Velasco, J. M. de Paz Becares, Juan José Rubio Coque, José Enrique Garzón Jimeno
págs. 232-239
Time-course study of grape berry split using diffusion magnetic resonance imaging
R.J. Dean, S. Y. Rogiers, G. Bobek, T. Stait Gardner, Simon J. Clarke, W.S. Price
págs. 240-244
Manipulation of ripening via antitranspirants in cv. Barbera (Vitis vinifera L.)
Matteo Gatti, Marco Galbignani, Alessandra Garavani, Fabio Bernizzoni, S. Tombesi, Alberto Palliotti, Stefano Poni
págs. 245-255
págs. 256-261
págs. 262-270
págs. 271-278
págs. 279-287
págs. 288-295
págs. 296-306
Vineyard irrigation scheduling based on airborne thermal imagery and water potential thresholds
Joaquim Bellvert Ríos, Pablo J. Zarco Tejada, Jordi Marsal i Vila, Joan Girona Gomis, V. González, Elías Fereres Castiel
págs. 307-315
págs. 316-323
págs. 324-335
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados