págs. 177-180
págs. 181-191
Activity of cathepsins during beef aging related to mutations in the myostatin gene
Beatriz Caballero, Verónica Sierra, María del Carmen Gómez Cordovés de la Vega, Ignacio Vega Naredo, Cristina Tomás-Zapico, Óscar Alvarez-García, Delio Tolivia Fernandez, Rüdiger Hardeland, María Josefa Rodríguez-Colunga, Ana María Coto Montes
págs. 192-199
Stefaan de Henauw, John Van Camp, Geert Sturtewagen, Christophe Matthys, Maaike Bilau, Nathalie Warnants, Katleen Raes, Monique Van Oeckel, Stefaan de Smet
págs. 200-211
Water distribution in smoked salmon
Hanne Løje, Ditte Green-Petersen, Jette Nielsen, B. M. Jorgensen, K. N. Jensen
págs. 212-217
págs. 218-226
págs. 227-232
págs. 233-238
págs. 239-244
págs. 245-254
págs. 255-259
págs. 260-265
Evaluation of different varieties of cauliflower for minimal processing
Susana Sanz Cervera, María del Carmen Olarte Martínez, José Federico Echávarri Granado, Fernando Ayala Zurbano
págs. 266-273
L. M. M. Ferreira, María del Carmen Gómez Cordovés de la Vega, R. Celaya Aguirre, Urce Garcia, Miguel AM Rodrigues, Koldo Osoro Otaduy
págs. 274-285
Sara Jaramillo, Rocío Rodríguez, Ana Jiménez, Rafael Guillén, Juan Fernández-Bolaños Guzmán, Antonia Heredia Moreno
págs. 286-296
Nutritional value of African yambean (Sphenostylis stenocarpa, L): improvement by solid substrate fermentation using the tempeh fungus Rhizopus oligosporus
M. A. Azeke, Barbara Fretzdorff, Hans Buening-Pfaue, Thomas Betsche
págs. 297-304
págs. 305-312
págs. 313-319
págs. 320-325
págs. 326-333
Effects of plastic film mulching cultivation under non-flooded condition on rice quality
Xinghua Lu, Lianghuan Wu, Linjiang Pang, Yongshan Li, Jianguo Wu, Chunhai Shi, Fusuo Zhang
págs. 334-339
The evaluation of oil and fatty acid composition in seed of cotton accessions from various countries
págs. 340-347
Extrusion of banana starch: characterization of the extrudates
Rosalía A. González Soto, Rosalva Mora Escobedo, Humberto Hernández-Sánchez, Mirna M. Sánchez Rivero, Luis Arturo Bello Pérez
págs. 348-356
In vitro study on antioxidant activities of peanut protein hydrolysate
Gui-tang Chen, Lin Zhao, Li-yan Zhao, Tao Cong, Shan-fen Bao
págs. 357-362
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados