Application of the measurement of the natural abundance of stable isotopes in viticulture: a review
Luis Gonzaga Santesteban García, Carlos Miranda Jiménez, I. Barbarin, José Bernardo Royo Díaz
págs. 157-167
Perceived complexity in Sauvignon Blanc wines: influence of domain-specific expertise Authors
Pascal Schlich, M. Medel Maraboli, Christine Urbano, Wendy V. Parr
págs. 168-178
págs. 179-188
págs. 189-193
págs. 194-199
Influence of berry size on red wine colour and composition
M. Gil, Sergio Gómez Alonso, Olga Pascual García, Esteban García Romero, Isidro Hermosín Gutiérrez, Fernando Zamora Marín, Joan-Miquel Canals Bosch
págs. 200-212
Assessment of sensory firmness and crunchiness of tablegrapes by acoustic and mechanical properties
Simone Giacosa, Giuseppe Zeppa, Antonietta Baiano, Fabrizio Torchio, Susana Río Segade, Vincenzo Gerbi, Luca Rolle
págs. 213-225
págs. 226-239
págs. 240-253
José C. Herrera Núñez, Barbara Bucchetti, Paolo Sabbatini, Piergiorgio Comuzzo, Luca Zulini, A. Vecchione, Enrico Peterlunger, Simone D. Castellarin
págs. 254-265
Amber K. Parker, Rainer W. Hofmann, Cornelis van Leeuwen, Andrew R. G. McLachlan, Michael C. T. Trought
págs. 266-276
Multicultivar and multivariate study of the natural variation for grapevine bunch compactness
Javier Tello Moro, R. Aguirrezábal, Silvia Hernáiz Alonso, Beatriz Larreina Manzanares, María Ignacia Montemayor Castroviejo, Elisabet Vaquero, Javier Ibáñez Marcos
págs. 277-289
págs. 290-301
págs. 302-310
págs. 312-318
págs. 319-330
págs. 331-338
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados