págs. 197-208
Distinct fatty acid composition of some edible by-products from bovines fed high or low silage diets
C.M. Alfaia, Susana Claudia Gomes Alves, José M. Pestana, Marta Madeira, Olga Moreira, José Santos-Silva, Rui J. B. Bessa, Fidel Toldrá Vilardell, José AM Prates
págs. 209-221
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Development of fat-reduced sausages: Influence of binary and ternary combinations of carrageenan, inulin, and bovine plasma proteins
Yanina Baracco, Laura T. Rodriguez Furlán, Mercedes E. Campderrós
págs. 245-253
Arturo A. Rincón, Verónica Pino Estévez, Maria R. Fresno, Ana Isabel Jiménez Abizanda, Juan H. Ayala Díaz, Ana M. Afonso, Sergio Álvarez Ríos
págs. 254-264
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Carla María Blanco Lizarazo, Rubén Betancourt Cortés, Angélica Lombana, Katerine Carrillo Castro, Indira Sotelo
págs. 277-288
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