Unsupervised classification methods in food sciences: discussion and outlook
págs. 1115-1127
págs. 1128-1134
Norma Güemes Vera, Roberto J. Peña Bautista, Cristian Jiménez Martínez, Gloria Dávila, Georgina Calderón-Domínguez
págs. 1135-1143
págs. 1144-1150
págs. 1151-1157
págs. 1158-1165
Nutritional evaluation of Araucaria angustifolia seed flour as a protein complement for growing rats
Danielle MC Leite, Erna Vogt de Jong, Caciano P. Z. Noreña, Adriano Brandelli
págs. 1166-1171
págs. 1172-1177
págs. 1178-1186
Zheng-Ping Hou, Yu-Long Yin, Rui-Lin Huang, Tie-Jun Li, Rongqing Hou, Yulan Liu, Xin Wu, Zhiqiang Liu, Wence Wang, Hua Xiang, Guo-Yao Wu, Liang-xi Tan
págs. 1187-1193
págs. 1194-1200
págs. 1201-1207
págs. 1208-1216
págs. 1217-1221
págs. 1222-1230
págs. 1231-1237
págs. 1238-1244
Isabel Seiquer, Beatriz Ruiz-Roca, Marta Mesías, Antonio Muñoz-Hoyos, Gabriel Galdó, Julio José Ochoa Herrera, María Pilar Navarro
págs. 1245-1252
págs. 1253-1258
págs. 1259-1265
Suppression of postharvest blue mould of apple fruit by Cryptococcus laurentii and N6-benzyladenine
Ting Yu, Lianping Wang, Yun Yin, Fengqin Feng, Xiaodong Zheng
págs. 1266-1271
págs. 1272-1276
págs. 1277-1286
Pedro Javier Zapata Coll, Antonio Fabián Guillén Arco, Domingo Martínez Romero, Salvador Castillo García, Daniel Valero Garrido, María Serrano Mula
págs. 1287-1293
págs. 1294-1300
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados