R. R. Sharma
págs. 447-451
págs. 452-458
S. Stewart, P. Delaquis
págs. 459-464
Cross-Contamination of Lettuce with Escherichia coli O157:H7
M. R. Wachtel, A. O. Charkowski
págs. 465-470
M. R. Wachtel, L. C. Whitehand
págs. 471-475
J. E. Comes, R. B. Beelman
págs. 476-483
Salmonella spp. Shedding by Alberta Beef Cattle and the Detection of Salmonella spp. in Ground Beef
O. Sorensen, J. Van Donkersgoed
págs. 484-491
Adhesion and Colonization of Vibrio cholerae O1 on Shrimp and Crab Carapaces
J. Castro-Rosas, E. F. Escartin
págs. 492-498
H.-C. Wong, P.-Y. Peng
págs. 499-507
R. G. K. Leuschner, M. P. Boughtflower
págs. 508-514
I. N. Savvaidis
págs. 515-522
Effects of Diacetyl and Carbon Dioxide on Spoilage Microflora in Ground Beef
A. M. Williams-Campbell
págs. 523-527
P. M. L. Ward
págs. 528-533
Adhesion of Dairy Propionibacteria to Intestinal Epithelial Tissue In Vitro and In Vivo
V. I. M. de Ambrosini, G. Zarate
págs. 534-539
págs. 540-545
P. Mavromatis, P. C. Quantick
págs. 546-551
A. M. R. de Paula
págs. 552-555
Radiation Resistance of Virulence Plasmid-Containing and Plasmid-Less Yersinia enterocolitica
C. H. Sommers
págs. 556-559
Effects of Refrigeration and Alcohol on the Load of Aeromonas hydrophila in Oysters
J. M. Birkenhauer
págs. 560-562
T. S. Edrington
págs. 563-566
págs. 567-570
Reduction of Spoilage Microorganisms in Fresh Beef Using Hydrodynamic Pressure Processing
A. M. Williams-Campbell
págs. 571-574
J. H. Isonhood
págs. 575-582
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados