Isolation and enumeration of Bacillus cereus from foods on a novel chromogenic plating medium
E. W. Frampton, V. Ford, H. Peng
págs. 231-238
págs. 239-246
págs. 247-260
págs. 261-268
M. A. Lihono, A. F. Mendonca
págs. 269-276
C. Arrigoni, R. Foschino
págs. 277-286
págs. 287-298
R. E. Brackett, Y. Li, R. L. Shewfelt
págs. 299-308
R. Laitinen, E. Malinen
págs. 309-318
Microbiology of "Orinotyri", a ewe's milk cheese from the Greek mountains
K. Prodromou, E. Haritonidou, P. Thasitou
págs. 319-328
Iciar Astiasarán Anchía, O. Gimeno
págs. 329-334
págs. 335-344
págs. 345-354
Effects of chlorine on cells of Vibrio cholerae
R. H. S. F. Vieira, O. V. Sousa
págs. 355-359
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados