InstitucionesIdentificadores de autorPeriodo de publicación recogido
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Jaime E. Dominguez Ayala, Guadalupe Méndez Montealvo, Angel H. Cabrera Ramírez, Perla Osorio Díaz, Eduardo Morales Sánchez, Gonzalo Velazquez
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 22, Nº. 1, 2024
Measurement of the Water Vapor Permeability of Chitosan Films: A Laboratory Experiment on Food Packaging Materials
Patricia Cazón Díaz, Eduardo Morales Sánchez, Gonzalo Velazquez, Manuel Vázquez
Journal of chemical education, ISSN 0021-9584, Vol. 99, Nº 6, 2022, págs. 2403-2408
UV-Shielding films of bacterial cellulose with glycerol and chitosan.: Part 1: equilibrium moisture content and mechanical properties
Manuel Vázquez Vázquez, Gonzalo Velazquez, Patricia Cazón Díaz
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 19, Nº. 1, 2021, págs. 105-114
UV-Shielding films of bacterial cellulose with glycerol and chitosan.: Part 2: Structure, water vapor permeability, spectral and thermal properties
Manuel Vázquez Vázquez, Gonzalo Velazquez, Patricia Cazón Díaz
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 19, Nº. 1, 2021, págs. 115-126
Sanjuana Elizabeth Alemán Castillo, Octelina Castillo Ruiz, José A Ramírez-de León, Rocío Margarita Uresti Marín, Gonzalo Velazquez
CIENCIA ergo-sum, ISSN 1405-0269, Vol. 25, Nº. 2 (julio-octubre), 2018
Verónica Hernández Robledo, Miguel Ángel Martínez Maldonado, R. M. Uresti, J.A. Ramírez, Gonzalo Velazquez
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 15, Nº. 2, 2017, págs. 165-170
Verónica Hernández Robledo, Rocío Margarita Uresti Marín, Miguel Ángel Martínez Maldonado, Gonzalo Velazquez
CienciaUAT, ISSN-e 2007-7858, ISSN 2007-7521, Vol. 10, Nº. 1, 2015, págs. 93-103
Tenderness and taste qualification of red brangus beef in Mexico
Gaspar Manuel Parra Bracamonte, Ana María Sifuentes Rincón, Williams Arellano Vera, Juan Gabriel Magaña Monforte, José A Ramírez-de León, Gonzalo Velazquez
Ecosistemas y Recursos Agropecuarios, ISSN-e 2007-901X, ISSN 2007-9028, Vol. 1, Nº. 1, 2014, págs. 41-48
Moderately High Hydrostatic Pressure Processing to Reduce Production Costs of Shredded Cheese: Microstructure, Texture, and Sensory Properties of Shredded Milled Curd Cheddar
Jazmin Serrano, Gonzalo Velazquez, Kannapon Lopetcharat, J. A. Ramirez, J.Antonio Torres
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 4, 2005
Development of environmentally friendly composite films based on cellulose
Tesis doctoral dirigida por Manuel Vázquez Vázquez (dir. tes.), Gonzalo Velazquez (dir. tes.). Universidade de Santiago de Compostela (2020).
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