Periodo de publicación recogido
|
|
|
X-fresh: a new yeast for lower alcohol and natural acidification
Paul K. Bowyer, Galdric Nogues, Arnaud Mennesson
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 694, 2021, págs. 52-56
Sélection et applications oenbologiques de Lachancea thermotolerans pour équilibrer les vins
Galdric Nogues, Arnaud Mennesson, Éric Boissenot
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 48, Nº. 181, 2021, págs. 42-46
Factors affecting red wine colour and stability
Paul K. Bowyer, Arnaud Mennesson
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 681, 2020, págs. 52-58
A new winemaking tool for managing Brettanomyces
Paul Bowyer, Laurent Chancholle, Arnaud Mennesson
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 662, 2019, págs. 58-59
A new winemaking tool for increased thiol aromas in Sauvignon Blanc
Paul Bowyer, Laurent Chancholle, Arnaud Mennesson
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 657, 2018, págs. 74-77
Developing wine aromas: Understanding yeast aromatic expression: is my wine varietal?
Paul K. Bowyer, Laurent Chancholle, Arnaud Mennesson
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 651, 2018, págs. 58-60
Choosing the right nutrients: Yeast nutrition as a tool for wine stylistic manipulation
Paul K. Bowyer, Laurent Chancholle, Arnaud Mennesson
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 649, 2018, págs. 54-58
Maîtrise de la flore microbienne pour vinifier sans sulfites: Bioprotection des raisins par Metschnikowia pulcherrima
Arnaud Mennesson, Laurent Chancholle, Philippe Gabillot
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 45, Nº. 169, 2018, págs. 41-44
La bio-protezione per vinificazioni senza solfiti
Walter Mulinazzi, Arnaud Mennesson, Sara Abrardi
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 45, Nº 4, 2018, págs. 20-24
Is yeast affecting the taste of your wine?: Yeast breeding as a tool for wine stylistic manipulation
Paul K. Bowyer, Laurent Chancholle, Arnaud Mennesson
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 645, 2017, págs. 73-76
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados