págs. 341-351
Emulsiones alimentarias aceite-en-agua estabilizadas con proteínas de atún
Dolores Ruiz Márquez, Pedro Partal López, José María Franco Gómez, Críspulo Gallegos Montes
págs. 352-360
Effect of vegetable oil oxidation on the hydrogenation reaction process
Faranak Kalantari, Manochehr Bahmaei, Majid Ameri, Ehsan Shoaei
págs. 361-368
A tentative characterization of volatile compounds from Iberian Dry-Cured Ham according to different anatomical locations: a detailed study
Mónica Narváez Rivas, Emerenciana Gallardo, José Julián Ríos, Manuel León Camacho
págs. 369-377
Reduction in hypercholesterolemia and risk of cardiovascular diseases by mixtures of plant food extracts: a study on plasma lipid profile, oxidative stress and testosterone in rats
págs. 378-389
Pedro G. Vásquez-Ocmín, Luis Freitas Alvarado, Víctor Sotero Solís, Rosángela Paván Torres, Jorge Mancini Filho
págs. 390-397
págs. 398-403
págs. 404-408
págs. 409-415
Enhancement of biodiesel production from different species of algae
Abd El-Moneim, M. R. Afify, Emad A. Shalaby, Sanaa M. M. Shanab
págs. 416-422
Physico-chemical properties of blends of palm olein with other vegetabel oils
Bazlul Mobin Siddique, Anees Ahmad, Mahamad Hakimi Ibrahim, Sufia Hena, Mohd Rafatullah, Mohd Omar A. K.
págs. 423-429
Incidencia del modo de explotación del olivo sobre la renta neta del olivicultor: estrategias para el cultivo extensivo en el contexto de la posible ausencia de subvenciones
Juan Vilar Hernández, María del Mar Velasco Gámez, Raquel Puentes Poyatos
págs. 430-440
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