págs. 169-179
págs. 180-194
Nitrogen Status and Fermentation Dynamics for Merlot on Two Rootstocks
Christina M. Stockert, Linda F. Bisson, Douglas O. Adams, David R. Smart
págs. 195-202
págs. 203-213
págs. 214-222
págs. 223-230
págs. 231-240
Cultural Conditions and Propagule Type Influence Relative Chloride Exclusion in Grapevine Rootstocks
Kevin P. Fort, Kristin M. Lowe, William T. B. Thomas, M. Andrew Walker
págs. 241-250
págs. 251-257
Francesca Patrignani, Maurice Ndagijimana, Pamela Vernocchi, Andrea Gianotti, Claudio Riponi, Fausto Gardini, Rosalba Lanciotti
págs. 258-267
págs. 274-279
Concentrations of Calcium, Magnesium, Potassium, and Sodium in Wines from Mexico
Alejandro Cabello Pasini, Víctor Macías Carranza, Arturo Siqueiros Valencia, Miguel Angel Huerta Díaz
págs. 280-284
Genetic Characterization of Grapevine Cultivars Collected throughout the Dalmatian Region
Goran Zdunić, John E. Preece, Gerald S. Dangl, Anne Koehmstedt, Ana Mucalo, Edi Maletić, Ivan Pejic
págs. 285-290
págs. 291-295
Gerhard Pietersen, Nico Spreeth, Tobie Oosthuizen, André van Rensburg, Maritza Rensburg, Dwayne Lottering, Neil Rossouw, Don Tooth
págs. 296-305
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados