págs. 1675-1685
págs. 1686-1695
Evolution of ochratoxin A content during red and rose vinification
Salma Lasram, Arij Mani, Chiraz Zaied, Samir Chebil, Salwa Abid, Hassen Bacha, Ahmed Mliki, Abdelwahed Ghorbel
págs. 1696-1703
págs. 1704-1708
págs. 1709-1715
págs. 1716-1725
págs. 1726-1730
Felipe Beltrán-González, Antonio José Pérez-López, J. M. Lopez-Nicolas, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
págs. 1731-1738
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Stéphanie VE Prigent, A.G.J. Voragen, Feng Li, Antonie JWG Visser, G.A. van Koningsveld, Harry Gruppen
págs. 1748-1754
Optimization of processing of fresh-cut pear
Maria Esther Arias Álvarez, Jaime González Buesa, Pascual López-Buesa, Rosa Pilar Oria Almudí
págs. 1755-1763
Stability of protein-stabilised β-carotene nanodispersions against heating, salts and pH
Boon-Seang Chu, Sosaku Ichikawa, Sumiyo Kanafusa, Mitsutoshi Nakajima
págs. 1764-1769
Oxidative behaviour of fresh-cut ‘Fuji’ apples treated with stabilising substances
Christian Larrigaudière, Dolors Ubach, Yolanda Soria, María Alejandra Rojas-Graü, Olga Martín Belloso
págs. 1770-1776
págs. 1777-1785
págs. 1786-1793
págs. 1794-1803
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págs. 1813-1820
Basmati rice: its characteristics and identification
Shashikala Kamath, JK Charles Stephen, S Suresh, BK Barai, AK Sahoo, K Radhika Reddy, Kshirod R Bhattacharya
págs. 1821-1831
págs. 1832-1836
págs. 1837-1844
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págs. 1850-1854
Oldemiro A Rego, Henrique JD Rosa, Susana M Regalo, Susana P Alves, C.M. Alfaia, José AM Prates, Carlos M Vouzela, Rui J. B. Bessa
págs. 1855-1859
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