Bovine meat versus pork in Toxoplasma gondii transmission in Italy: A quantitative risk assessment model
págs. 1-11
Ana Lúcia Almeida Duarte, Denes Kaic Alves do Rosário, Syllas Borburema Silva Oliveira, Hygor Lendell Silva de Souza, Raquel Vieira de Carvalho, Joel Camilo Souza Carneiro, Pollyanna Ibrahim Silva, Patrícia Campos Bernardes
págs. 12-18
Lucía González Arenzana, Isabel López Alfaro, Teresa Garde Cerdán, Javier Portu Reinares, Rosa López Martín, María Pilar Santamaría Aquilué
págs. 19-26
págs. 27-35
The impact of dairy cows' bedding material and its microbial content on the quality and safety of milk: A cross sectional study of UK farms
Andrew J. Bradley, Katharine A. Leach, Martin I. Green, Jenny Gibbons, Ian C. Ohnstad, David H. Black, Barbara Payne, Victoria E. Prout, James Breen
págs. 36-45
Characterisation of ail-positive Yersinia enterocolitica of different biotypes using HRMA
Agata Bancerz-Kisiel, Anna Szczerba-Turek, Aleksandra Platt-Samoraj, Maria Michalczyk, Wojciech Szweda
págs. 46-51
págs. 52-59
págs. 60-63
Audrey Fraisse, Florian Niveau, Catherine Hennechart, Coralie Coudray-Meunier, Sandra Martin-Latil, Sylvie Perelle
págs. 64-74
págs. 75-79
págs. 80-86
págs. 89-97
págs. 98-106
Andrea Tarazona, José V. Gómez, Rafael Gavara Clemente, Rufino Mateo Castro, Jóse Vicente Gimeno Adelantado, Misericordia Jiménez, Eva María Mateo Jiménez
págs. 107-119
págs. 120-127
Jen Banach, Leonard Simon van Overbeek, Masja N. Nierop Groot, P.S. van der Zouwen, H.J. van der Fels-Klerx
págs. 128-136
págs. 137-143
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados