Madhav Bhatta, Teshome Regassa, Devin J. Rose, P. Stephen Baenziger, Kent M. Eskridge, Dipak K Santra, Rachana Poudel
págs. 5311-5318
Maria Bernat, Joan Segarra Bofarull, Carla Casals Rosell, Neus Teixidó, Rosario Torres Sanchís, Josep Usall Rodié
págs. 5319-5326
Dominika Guzek, Dominika Głąbska, Marta Brodowska, Jolanta Godziszewska, Elżbieta Górska-Horczyczak, Ewelina Pogorzelska, Iwona Wojtasik-Kalinowska, Agnieszka Wierzbicka
págs. 5327-5334
págs. 5335-5342
págs. 5343-5351
págs. 5352-5360
págs. 5361-5368
Fennel (Foeniculum vulgare Mill. subsp. piperitum) florets, a traditional culinary spice in Italy: evaluation of phenolics and volatiles in local populations, and comparison with the composition of other plant parts.
págs. 5369-5380
págs. 5381-5387
Pioppino mushroom in southern Italy: an undervalued source of nutrients and bioactive compounds.
Nicola Landi, Severina Pacifico, Sara Ragucci, Antonella Ma Di Giuseppe, Federica Iannuzzi, Armando Zarrelli, Simona Piccolella, Antimo Di Maro
págs. 5388-5397
The table grape 'Victoria' with a long shaped berry: a potential mutation with attractive characteristics for consumers.
Giuseppe Ferrara, Alessandra Gallotta, Carmela Pacucci, Angela Maria Stella Matarrese, Andrea Mazzeo, Angelica Giancaspro, Agata Gadaleta, Francesca Piazzolla, Giancarlo Colelli
págs. 5398-5405
págs. 5406-5413
págs. 5414-5422
págs. 5423-5430
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados