Immunochemical Detection of Formylated gamma~2-Casein in Cheese
M. A. Nicolai, R. Pizzano
págs. 649-654
Fast Determination of Sudan I by HPLC/APCI-MS in Hot Chilli, Spices, and Oven-Baked Foods
F. Tateo, M. Bononi
págs. 655-658
págs. 659-664
págs. 665-671
J. Engebretson, G. L. Hall
págs. 672-676
D. Dupont, O. Rolet-Repecaud
págs. 677-681
E. M. Calvey, M. E. Rybak, J. M. Harnly
págs. 682-687
Comparison of HPLC Methods for Determination of Anthocyanins and Anthocyanidins in Bilberry Extracts
Z. Zhang
págs. 688-691
I. J. Colquhoun, G. Le Gall
págs. 692-700
págs. 701-708
Monoclonal Antibodies for the Analysis of Gossypol in Cottonseed Products
X. Wang, L. C. Plhak
págs. 709-712
S. Vidal, Yoji Hayasaka
págs. 713-719
págs. 720-726
págs. 727-735
W. Liu, J. J. Gan
págs. 736-741
págs. 742-746
S. A. Sassman
págs. 747-754
W. Liu, J. J. Gan
págs. 755-761
Antioxidant Properties of Aqueous Extracts from Selected Lamiaceae Species Grown in Turkey
H. J. D. Dorman
págs. 762-770
K. Katayama, S. Kawahara, K. Yamauchi, M. Tomatsu
págs. 771-775
Antifungal Activity of beta-Asarone from Rhizomes of Acorus gramineus
B. K. Hwang, B.-S. Yun, J. Y. Lee, J. Y. Lee
págs. 776-780
Y.-S. Kim, D. H. Shin
págs. 781-787
págs. 788-793
F. Morales-Dominguez, R. Lopez-Gomez
págs. 794-800
págs. 801-808
Method for the Detection of Synthetic cry3A in Transgenic Potatoes
P. W. Maxwell, S. H. De Boer, D. S. Smith
págs. 809-815
Abiotic Degradation of Lignified Cell Walls by Carbonate and Copper Salt
B. Pollet, N. Durot, C. Lapierre
págs. 816-822
Wheat Flour Enzymatic Amylolysis Monitored by in Situ ^1H NMR Spectroscopy
M. E. Amato, S. Fisichella, G. Ansanelli
págs. 823-831
P. Ximenez-Embun
págs. 832-838
págs. 839-847
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados