Z. Aturki, V. Brandi, M. Sinibaldi
págs. 5303-5308
S.-P. Khong, E. Gremaud
págs. 5309-5315
Electroanalytical determination and fractionation of copper in wine.
M. T. G. Sanchez-Simon, R. M. G.-M. Carra, Antonio Sánchez Misiego, M. P. A. Carracedo
págs. 5316-5321
Z. Wu, R. P. Rodgers, A. G. Marshall
págs. 5322-5328
N. Yamada, N. Kageyama, S. Ozawa
págs. 5329-5333
B.-H. Liu, F.-Y. Yu
págs. 5334-5339
págs. 5340-5346
Solvent-free Lipase-Catalyzed Preparation of Diacylglycerols
N. Weber, K. D. Mukherjee
págs. 5347-5353
Generation of Furosine and Color in Infant/Enteral Formula-Resembling Systems
B. Garcia-Villanova, E. Guerra-Hernandez, José Ángel Rufián Henares
págs. 5354-5358
Solute Effects on the Interaction between Water and Ethanol in Aged Whiskey
M. Hojo, A. Nose, M. Suzuki
págs. 5359-5365
Rheological Behavior of WPI Dispersion as a Function of pH and Protein Concentration
M. Trigui, D. Ippersiel, L. Bazinet
págs. 5366-5371
Rheological and Proteolytic Properties of Monterey Jack Goat's Milk Cheese during Aging
D. L. Van Hekken
págs. 5372-5377
M. M. Seppanen, H. Hartikainen, M. Turakainen
págs. 5378-5382
Evaluation of Carbohydrates in Pukekohe Longkeeper and Grano Cultivars of Allium cepa
E. M. O Donoghue, S. D. Somerfield
págs. 5383-5390
Phenolic Metabolites from Honeybush Tea (Cyclopia subternata)
D. J. Brand, B. I. Kamara, E. V. Brandt
págs. 5391-5395
J. F. Moreno-Labanda
págs. 5396-5403
L. Kunde, Y. Dongxing
págs. 5404-5411
págs. 5412-5417
R. M. Martínez, J. A. Sotomayor
págs. 5418-5424
R. F. Simpson, M. A. Sefton, D. L. Capone
págs. 5425-5430
D. M. Chapman, J. H. Thorngate
págs. 5431-5435
F. Pretot, N. Cayot, J.-L. Doublier
págs. 5436-5442
Y. Sugita-Konishi
págs. 5443-5448
^1H Nuclear Magnetic Resonance Relaxometry Study of Water State in Milk Protein Mixtures
A. Le Dean, F. Mariette
págs. 5449-5455
Rapid Isolation of DNA from Chocolate and Date Palm Tree Crops
I. A. Ibrahim, K. M. Haymes
págs. 5456-5462
págs. 5463-5471
Varietal Difference in Vitamin C Content in the Fruit of Kiwifruit and Other Actinidia Species
Y. Yamashita, I. Nishiyama
págs. 5472-5475
M. Bouaziz, M. Chamkha
págs. 5476-5481
H. G. Kristinsson
págs. 5482-5490
Y. Hemar, A. Ye, H. Singh
págs. 5491-5498
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados