InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Concentrations of the Volatile Thiol 3-Mercaptohexanol in Sauvignon blanc Wines: No Correlation with Juice Precursors
Farhana R. Pinu, Sara Jouanneau, Laura Nicolau, Richard Gardner, Silas G. Villas-Boas
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 63, Nº 3, 2012, págs. 407-412
Frank Benkwitz, Takatoshi Tominaga, Paul A. Kilmartin, C. M. Lund, Mark W. Wohlers, Laura Nicolau
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 63, Nº 1, 2012, págs. 62-72
Subregional survey of aroma compounds in Marlborough Sauvignon Blanc wines
Sara Jouanneau, R.J. Weaver, Laura Nicolau, Mandy Herbst Jonhstone, Frank Benkwitz, Paul A. Kilmartin
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 18, Nº 3, 2012, págs. 329-343
Stability of Varietal Thiols in Commercial Sauvignon blanc Wines
Mandy Herbst Jonhstone, Laura Nicolau, Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 62, Nº 4, 2011, págs. 495-502
New Zealand Sauvignon blanc Distinct Flavor Characteristics: Sensory, Chemical, and Consumer Aspects
Cynthia M. Lund, Michelle K. Thompson, Frank Benkwitz, Mark W. Wohlers, Chris M. Triggs, Richard Gardner, Hildegarde Heymann, Laura Nicolau
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 60, Nº 1, 2009, págs. 1-12
Effect of polyphenols on the perception of key aroma compounds from Sauvignon Blanc wine
C. M. Lund, Laura Nicolau, R. C. Gardner, Paul A. Kilmartin
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 15, Nº 1, 2009, págs. 18-26
Aroma stability in Sauvignon Blanc wines
Paul A. Kilmartin, Mandy Herbst Jonhstone, Laura Nicolau
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 533, 2008 (Ejemplar dedicado a: 36th Annual Technical Issue), págs. 66-72
Effect of skin contact and pressure on the composition of Sauvignon Blanc must
Laura Nicolau, Manu Maggu, Michael C. T. Trought, Paul A. Kilmartin
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 533, 2008 (Ejemplar dedicado a: 36th Annual Technical Issue), págs. 73-77
Electrochemical Microoxidation of Red Wine
Alec J. Fell, Stuart I. Dykes, Laura Nicolau, Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 58, Nº 4, 2007, págs. 443-450
Characterising teh aroma of New Zealand Sauvignon Blanc
Frank Benkwitz, Takatoshi Tominaga, Laura Nicolau
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 509, 2006, págs. 46-49
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados