págs. 445-450
Carotenoid Profile Evolution in Vitis vinifera cv. Tannat Grapes during Ripening
Laura Fariña, Francisco Carrau, Eduardo Boido, Edgardo Disegna, Eduardo Dellacassa
págs. 451-456
págs. 457-464
págs. 465-473
Dominik Durner, Janine Weber, Janine Neddermeyer, Katharina Koopmann, Peter Winterhalter, Ulrich Fischer
págs. 474-485
Prevalence and Biodiversity of Brettanomyces bruxellensis in Wine from Northwestern Italy
Simona Campolongo, Kalliopi Rantsiou, Manuela Giordano, Vincenzo Gerbi, Luca Simone Cocolin
págs. 486-491
págs. 492-497
Antonio Scacco, Antonella Verzera, Carmela M. Lanza, A. Sparacio, G. Genna, Salvatore Raimondi, Gianluca Tripodi, Giovanna Dima
págs. 498-505
págs. 506-511
págs. 512-520
págs. 521-528
Physiological Response of Different Wine Yeasts to Hyperosmotic Stress
Hui Li, Gang Du, Hai-Lan Wang, Guo-Liang Yan, Ji-Cheng Zhan, W. D. Huang
págs. 529-535
Anthocyanin Composition of Several Wild Grape Accessions
Eugenio Revilla García, David Carrasco Gata, Alejandro Benito Barba, Rosa Adela Arroyo García
págs. 536-543
págs. 544-550
págs. 551-556
Tatiana Buhner-Zaharieva, S. Moussaoui, Miguel Lorente, Ramón Núñez Centella, Jesús M. Ortiz, Yolanda Gogorcena Aoiz
págs. 557-562
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados