Periodo de publicación recogido
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Lead in wine: a case study on two varieties at two wineries in South Australia
Chester d'A Osborn, Lester H. Smith, Brian L. Gulson, Terry H. Lee, Kevin G. Tiller, Creina S. Stockley
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 9, Nº 1, 2003, págs. 48-55
Ability of lactic acid bacteria to produce N-hetereocycles causing mousy off-flavour in wine
Paul A. Henschke, Peter J. Costello, Terry H. Lee
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 7, Nº 3, 2001, págs. 160-167
Caracterización del potencial aromático de las uvas blancas: vinificación adaptada para explotar las potencialidades de la vendimia
Terry H. Lee
La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 2874, 2001, págs. 3074-3082
Caractérisation du potentiel aromatique des raisins blancs: vinification adaptée pour exploiter les potentialités de la vendange
Terry H. Lee
Le Progrès agricole et viticole, ISSN 0369-8173, Année 118, Nº 15-16, 2001, págs. 343-347
Contribution of lead in wine to the total dietary intake of lead in humans with and without a meal: a pilot study
Brian L. Gulson, Creina S. Stockley, Terry H. Lee, Brian Gray, Karen J. Mizon
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 9, Nº 1, 1998, págs. 5-14
Creina S. Stockley, Lester H. Smith, P. Guerin, H. Brückbauer, R. S. Johnstone, Kevin G. Tiller, Terry H. Lee
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 3, Nº 3, 1997, págs. 23-30
The composition of Australian grape juice: chloride, sodium and sulfate ions
Peter Leske, Alex Sas, Adrian D. Coulter, Creina S. Stockley, Terry H. Lee
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 3, Nº 1, 1997, págs. 26-30
Much ado about lead in wine? An Australian review
Creina S. Stockley, Terry H. Lee
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 6, Nº 1, 1995, págs. 5-17
Psychological concomitants of the moderate consumption of alcohol
Catherine R. Delin, Terry H. Lee
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 3, Nº 1, 1992, págs. 5-23
Desarrollo de las bases sensoriales, químicas y microbiológicas de los olores a ratón en el vino
A. J. Markides, Paul A. Henschke, Peter J. Costello, Markus J. Herderich, Terry H. Lee, Paul R. Grbin
Aspectos prácticos de la fermentación maloláctica : [Jornada técnica, celebrada en Logroño, 14 de Junio de 1999] / coord. por María Pilar Santamaría Aquilué, Rosa López Martín, 2001, ISBN 84-87110-23-1, págs. 9-17
Developments in the sensory, chemical and microbiological bais of mousy taint in wine
Paul A. Henschke, A. J. Markides, Peter J. Costello, Markus J. Herderich, Terry H. Lee, Paul R. Grbin
Proceedings of the Ninth Australian Wine Industry Technical Conference : Adelaide, South Australia, 16-19 july 1995, 1996, págs. 57-61
The composition of Shiraz grape berries: implications for wine
Peter R. Clingeleffer, Terry H. Lee, R. S. Johnstone
Proceedings of the Ninth Australian Wine Industry Technical Conference : Adelaide, South Australia, 16-19 july 1995, 1996, págs. 105-108
Regulation of the Australian wine industry
Terry H. Lee, Anthony Willis, Creina S. Stockley
Les contrôles viti-vinicoles systèmes et pratiques : actes du IIº Symposium International du Droit de la Vigne et du Vin 27-29 avril 1994, 1994, ISBN 2-7314-0080-3, págs. 125-140
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