InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Strain effect on extracellular laccase activities from Botrytis cinerea
Natalia Quijada Morin, F. García, K. Lambert, A.S. Walker, L. Tiers, Muriel Viaud, François-Xavier Sauvage, C. Hirtz, Cédric Saucier
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 24, Nº 2, 2018, págs. 241-251
Cahier technique: Evolution des tanins du raisin et du chêne pendant la vinification et l'élevage
Cédric Saucier
Revue française d'oenologie, ISSN 0395-899X, Nº 269, 2015, págs. 6-8
Impact of different closures on intrinsic sensory wine quality and consumer preferences
Paulo Lopes, Isabel Roseira, Miguel Cabral, Cédric Saucier, Philippe Darriet, Pierre-Louis Teissedre, Denis Dubordieu
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 2, 2012, págs. 34-41
Etude des interactions entre les tanins du vin et les protéines de la salive lors de la dégustation
Grégory Schmauch, Pierre-Louis Teissedre, Cédric Saucier
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 37, Nº. 137, 2010, págs. 48-50
Trasmissione d' ossigeno attraverso vari tipi di chiusure per bottiglie di vino
Paulo Lopes, Cédric Saucier, Pierre-Louis Teissedre, Yves Glories
L' Enologo, ISSN 0392-176X, Anno 44, Nº 5, 2008, págs. 65-68
Paulo Lopes, Cédric Saucier, Pierre-Louis Teissedre, Yves Glories
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 34, Nº. Extra 125, 2007, págs. 19-23
Effect of vine nitrogen status on grape aromatic potential: flavor precursors (S-cysteine conjugates), glutathione and phenolic content in Vitis vinifera L. Cv Sauvignon blanc grape juice
Xavier Choné, Valérie Lavigne-Cruège, Cornelis van Leeuwen, Cédric Saucier, Denis Dubordieu, Takatoshi Tominaga
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 40, Nº 1, 2006, págs. 1-6
Laurence Geny, Cédric Saucier, Séverine gagné, Christelle Deytieux, Karine Esteve
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 40, Nº 1, 2006, págs. 7-14
Preparati enzimatici e liberazione di una frazione sapida
Yves Glories, Cédric Saucier, Denis Dubordieu, Anne Humbert-Goffard, Virginie Moine-Ledoux
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 31, Nº 7-8, 2004, págs. 68-71
Meccanismi d'interazione tra tannini e colloidi
Cédric Saucier, Yves Glories, Didier Roux
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 27, Nº 7-8, 2000, págs. 44-45
Tannin evolution from grape to wine: effects on wine taste
Yves Glories, Cédric Saucier
Proceedings of the ASEV 50th Anniversary Annual Meeting, Seattle, Washington, June 19-23, 2000, 2001, ISBN 0-9630711-4-9, págs. 353-355
Interactions tanins-colloïdes: nouvelles avancées concernant la notion de "bons" et de "mauvais" tanins
Yves Glories, Cédric Saucier, D. Roux
Colloids and mouthfeel in wines : les colloïdes et le volume en bouche dans les vins, 1999, págs. 31-33
Stabilité colloïdale de poilymères catéchiques. Influence des polysaccharides
Yves Glories, Cédric Saucier, D. Roux
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 395-400
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados