InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Pasteurization of Beer by a Continuous Dense-phase CO2 System
Gillian F. Dagan, M. O. Balaban
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 3, 2006
B. B. Boynton, B. A. Welt, Charles A. Sims, M. O. Balaban, Jeffrey K. Brecht, M. R. Marshall
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 2, 2006
Review of Dense Phase CO2 Technology: Microbial and Enzyme Inactivation, and Effects on Food Quality
Sibel Damar, M. O. Balaban
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 1, 2006
A.C.M. Oliveria, S.F. O'Keefe, M. O. Balaban, Charles A. Sims, K.M. Portier
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 7, 2004, págs. 278-284
Machine Vision Analysis of Antibrowning Potency for Oxalic Acid: A Comparative Investigation on Banana and Apple
R. Yoruk, S. Yoruk, M. O. Balaban, M. R. Marshall
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 6, 2004
C. Alasalvar, A. Z. Odabasi, N. Demir, M. O. Balaban, F. Shahidi, K. R. Cadwallader
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 3, 2004
Microbial and Sensory Assessment of Milk with an Electronic Nose
F. Korel, M. O. Balaban
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 67, Nº 2, 2002, págs. 758-764
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