Identification of multiple strains of Staphylococcus aureus colonizing nasal mucosa of food handlers
M. Acco, Fernanda Stoduto Ferreira, João Antonio Pêgas Henriques, Eduardo César Tondo
págs. 489-493
C. Long, Carol Ann Phillips
págs. 495-502
Fotios I. Samaras, Christos Kehagias, John S. Arkoudelos, M.I. Bocaris
págs. 503-509
Properties of potential probiotic Lactobacillus plantarum strains
Candan Gürakan, Aysun Cebeci
págs. 511-518
Inhibition of Bacillus cereus growth in carbonated fermented bifidus milk
Luis Noriega, Miguel Gueimonde, Leocadio Alonso, Clara González de los Reyes Gavilán
págs. 519-526
Yeast growth: lag phase modelling in alcoholic media
Wissam Medawar, Pierre Strehaiano, Marie Line Délia
págs. 527-532
Antimicrobial activity of enterocin EJ97 on Bacillus coagulans CECT 12
María Teresa García Gutiérrez, N. Ben Omar, Rosario Lucas, Rubén Pérez-Pulido, Araceli Castro, María José Grande Burgos, Magdalena Martínez Cañamero, Antonio Gálvez
págs. 533-536
págs. 537-543
Kinetics of deactivation of Bacillus cereus spores
J. Collado, Áurea Fernández, M.I. Rodrigo, J. Camats, Antonio Martínez López
págs. 545-548
págs. 549-559
págs. 561-566
L. Dias, Susana Dias, T. Sancho, Henrik Stender, Amparo Querol Simón, Manuel Malfeito-Ferreira, Virgílio Loureiro
págs. 567-574
Microbiological characteristics of Batzos, a traditional Greek cheese from raw goat's milk
L. Psoni, N. Tzanetakis, E. Litopoulou-Tzanetaki
págs. 575-582
págs. 583-591
Survival of Salmonella senftenberg 775 W to current liquid whole egg pasteurization treatments
María Pilar Mañas Pérez, Rafael Pagán Tomás, Ignacio Álvarez, Santiago Condón Usón
págs. 593-600
págs. 601-604
págs. 605-610
Adherence of environmental Arcobacter butzleri and Vibrio spp. isolates to epithelial cells in vitro
Maria L. Carbone, Teresa Luciana Maugeri, Michela Giannone, Concetta Gugliandolo, Angelina Midiri, Maria Teresa Fera
págs. 611-616
Monica Lee Tischler
págs. 617-618
Samuel Palumbo
pág. 619
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados