Efficacy of Sanitation and Cleaning Methods in a Small Apple Cider Mill
S. E. Keller, R. I. Merker, K. T. Taylor
págs. 911-917
D. A. Powell, M. Bobadilla-Ruiz
págs. 918-923
págs. 924-930
C.-A. Reid, A. Small, S. M. Avery, N. Karabasil
págs. 931-936
G. M. Ransom, R. Umholtz, B. E. Rose, W. E. Hill
págs. 937-947
M. X. Sanchez, M. M. Brashears, W. M. Fluckey
págs. 948-956
págs. 957-962
P. M. Muriana
págs. 963-969
Growth and Survival of Vibrio parahaemolyticus in Postharvest American Oysters
J. A. Gooch, A. DePaola
págs. 970-974
Resistance of Cold- and Starvation-Stressed Vibrio vulnificus to Heat and Freeze-Thaw Exposure
W. Bang, M. A. Drake
págs. 975-980
págs. 981-987
págs. 988-992
K. D. Ingram, A. Hinton, J. A. Cason
págs. 993-998
Concentration and Detection of Caliciviruses from Food Contact Surfaces
P. B. Allwood, A. Taku, B. R. Gulati
págs. 999-1004
Serotyping and Ribotyping of Salmonella Using Restriction Enzyme PvuII
P. J. Fedorka-Cray, J. S. Bailey
págs. 1005-1007
O. Vilhelmsson
págs. 1008-1015
págs. 1016-1023
Influence of Chilling Methods on the Quality of Sardines (Sardina pilchardus)
M. Careche, R. Garcia
págs. 1024-1032
Survey of Hydrogen Sulphide Production by Wine Yeasts
A. Mendes-Ferreira
págs. 1033-1037
S. Mizan, B. G. Harmon, M. D. Lee
págs. 1038-1040
Salmonella Serotypes Isolated from Nonhuman Sources in Sao Paulo, Brazil, from 1996 through 2000
A. T. Tavechio, A. C. H. Ghilardi
págs. 1041-1044
págs. 1045-1048
págs. 1049-1053
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados