Mirna L. Suárez-Quiroz, Oscar González-Rios, Sabine Schorr-Galindo, Michel Barel, Joseph P. Guiraud, Bernard Guyot
págs. 629-634
Demet Alt¿nbay, Fatih ¿zgü, Yasemin Derinel
págs. 635-640
Patricia A. DiPersio, Patricia A. Kendall, John N. Sofos
págs. 641-648
Andrea Velluti, Antonio J. Ramos Girona, Sonia Marín Sillué, Vicente Sanchís Almenar, Pilar González Párraga
págs. 649-656
Shin Il-Shik, Barakat S.M. Mahmoud, Chang Dong Suk, Kazuo Miyashita, Koji Yamazaki, Tetsuya Suzuki
págs. 657-666
John S. Novak, James T.C. Yuan
págs. 667-673
Antagonistic effect of fat on the antibotulinal activity of food preservatives and fatty acids
Eric A. Johnson, Kathleen A. Glass
págs. 675-682
Alan J. Scouten, Larry R. Beuchat
págs. 683-694
Xinan Jiao, Xiaohui Zhou
págs. 695-702
J. Debevere, Frank Devlieghere, A. Vermeulen
págs. 703-714
S. Nashat, H. Metwaly, N. El-Sadek, Morsi El-Soda, E.H.E. Ayad
págs. 715-725
J. Campbell, J. Isonhood, P.D. Gerard, W. Bang, M.A. Drake
págs. 727-735
Inactivation and degradation of O Taiwan97 foot-and-mouth disease virus in pork sausage processing
S.E. Yang, C.C. Chou
págs. 737-742
Mekonnen Tsegaye, Eden Ephraim, Mogessie Ashenafi
págs. 743-751
Suitability of high-dynamic-pressure-treated milk for the production of yoghurt
Rosalba Lanciotti, Maria Elisabetta Guerzoni, Paola Pittia, Lucia Vannini
págs. 753-760
Arun K. Bhunia, Ziad W. Jaradat, Joanna H. Bzikot, Jerzy Zawistowski
págs. 761-769
Carol Iversen, Stephen James Forsythe
págs. 771-777
J.S. Sherwood, Z. Miller, C.M. Logue, L.M. Elijah, M.R. Dockter, C. Doetkott, P.A. Olah
págs. 779-789
Qiongzhen Li, Catherine M. Logue, Julie S. Sherwood
págs. 791-799
Characterization of Listeria monocytogenes strains isolated from Gorgonzola cheese rinds
E. Neviani, G. Mucchetti, A. Perrone, D. Carminati, G. Giraffa
págs. 801-807
A. Chandrashekar, S. Anand, D. Somashekar, E.R. Rati
págs. 809-813
Antilisterial effects of free fatty acids and monolaurin in beef emulsions and hot dogs
Evelyne Mbandi, Mary Brywig, Leora A. Shelef
págs. 815-818
R.D. Reinders, R. De Jonge, E.G. Evers
pág. 819
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados