InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Comparison of consumer-based methodologies for optimizing the development of new products: A case study with probiotic chocolate flavored milk
Denize Oliveira, Rosires Deliza
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 27, Nº 6, 2021, págs. 539-553
The addition of golden flaxseed flour (Linum usitatissimum L.) in chicken burger: Effects on technological, sensory, and nutritional aspects
Elaine Souza Cócaro, Laise Freitas Laurindo, Marcela Alcántara, Inayara Beatriz Araújo Martins, Augusto Aloísio Benevenuto Junior, Rosires Deliza
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 26, Nº 2, 2020, págs. 105-112
Effects of carrot incorporation and high hydrostatic pressure processing on fresh cheese: Antilisterial activity, carotenoid degradation, and sensory characteristics
Fabiola dos Santos Gouvea, Eduardo H.M. Walter, Elisa Helena da Rocha Ferreira, Julia Hauck Tiburski, Rosires Deliza, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, Amauri Rosenthal
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 25, Nº 7, 2019, págs. 597-607
Pressão hidrostática nos atributos sensoriais do néctar de mamão
Fernanda Branco Shinagawa, Rosires Deliza, Amauri Rosenthal, Maria Alice Zarur
Ciencia rural, ISSN 0103-8478, Vol. 43, Nº. 10, 2013, págs. 1898-1904
Food Processing Innovation: A Case Study with Pressurized Passion Fruit Juice
Lúcia Helena Laboissière, Rosires Deliza, Aline Mota Barros-Marcellini, Amauri Rosenthal, Lourdes Maria Camargo, Roberto Junqueira
Journal of Technology Management & Innovation, ISSN-e 0718-2724, Vol. 2, Nº. 3, 2007, págs. 108-123
Dehidratation of "sweet corn pulp" in a drum-dryer using response surface methodology
Rosires Deliza, A. Rosenthal, V.C. Sgarbieri
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 358, 2004, págs. 83-88
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados