págs. 233-242
págs. 243-250
Protective effect of a "Lactobacillus salivarius" strain of human origin
Ana Isabel Haza Duaso, A. Zabala, N. Arranz, Paloma Morales Gómez
págs. 251-260
High hydrostatic pressure processing of mango puree containing antibrowning agents
Barry G. Swanson, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, José Ángel Guerrero Beltrán
págs. 261-268
págs. 269-280
págs. 281-288
Fernando Zamora Marín, Juan Antonio Lezáun San Martín, Rosa María Canals Tresserras, María del Carmen Llaudy, M. Rodríguez, Joan-Miquel Canals Bosch
págs. 289-296
págs. 297-306
Note: "In Vitro" Viability of "Bifidobacterium" Strains Isolated from Commercial Dairy Products Exposed to Human Gastrointestinal Conditions
M. Hernández, M. C. Collado, Y. Moreno, E. Hernández, J. M. Cobo
págs. 307-314
págs. 315-321
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados