págs. 1-14
págs. 15-22
págs. 23-30
págs. 31-41
págs. 42-52
Partial removal of ethanol during fermentation to obtain reduced-alcohol wines
Evelyne Aguera, Magali Bes, Aline Roy, Carole Camarasa, Jean-Marie Sablayrolles
págs. 53-60
págs. 61-67
págs. 68-73
págs. 74-82
Genetic origins of cultivated and wild grapevines from Morocco
Lalla Hasna Zinelabidine, Abdelmajid Haddioui, Gema Bravo, Rosa Adela Arroyo García, José Miguel Martínez Zapater
págs. 83-90
Effect of thermal treatment and oak chips on the volatile composition of Pedero Ximémez sweet wines
José I. Santiago Hurtado, Nieves López de Lerma Extremera, Juan Moreno, R. Peinado
págs. 91-95
págs. 96-101
págs. 102-112
Philippe E. Rolshausen, José Ramón Úrbez Torres, Suzanne Rooney-Latham, Akif Eskalen, Rhonda J. Smith
págs. 113-119
Inhibition of fungi from diseased grape by Syringomcyn E-Rhamnolipid mixture
Jon Y. Takemoto, Mekki Bensaci, Anthony J. De Lucca, Thomas E. Cleveland, Niranjan R. Gandhi
págs. 120-124
págs. 125-129
págs. 130-134
págs. 135-139
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados