InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Calvin Adams, H. J. J. van Vuuren
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 61, Nº 1, 2010, págs. 125-129
Matthew S. Dahabieh, J. Husnik, H. J. J. van Vuuren
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 60, Nº 4, 2009, págs. 537-541
Daniel J. Erasmus, H. J. J. van Vuuren
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 60, Nº 2, 2009, págs. 145-154
Calvin Adams, H. J. J. van Vuuren
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 60, Nº 1, 2009, págs. 125-129
Functional Analyses of the Malolactic Wine Yeast ML01
J. I. Husnik, Pascal J. Delaquis, Margaret A. Cliff, H. J. J. van Vuuren
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 58, Nº 1, 2007, págs. 42-52
Malic acid in wine: origin, function and metabolism during vinification
H. J. J. van Vuuren, M. Viljoen Bloom, H. Volschenk
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 27, Nº 2, 2006, págs. 123-136
Malic acid distribution and degradation in grape must during skin contact: the influence of recombinant malo-ethanolic yeast strains
M. Viljoen Bloom, J. Van Staden, H. Volschenk, H. J. J. van Vuuren
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 26, Nº 1, 2005, págs. 16-20
J. Husnik, H. Volschenk, J. Van Staden, M. Viljoen Bloom, H. J. J. van Vuuren
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 25, Nº 2, 2004, págs. 63-73
H. Volschenk, M. Viljoen, J. Grobler, Florian Bauer, Aline Lonvaud-Funel, M. Denayrolles, R. E. Subden, H. J. J. van Vuuren
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 48, Nº 2, 1997, págs. 193-197
Killer Yeasts in the Wine Industry: A Review
H. J. J. van Vuuren, C.J. Jacobs
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 43, Nº 2, 1992, págs. 119-128
Effects of Different Killer Yeasts on Wine Fermentations
C.J. Jacobs, H. J. J. van Vuuren
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 42, Nº 4, 1991, págs. 295-300
Characterisation of killer yeast isolates from Chenin blanc grapes and grape skins
J. Jacobs, I. Fourie, H. J. J. van Vuuren
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 12, Nº 2, 1991, págs. 57-63
J.J. Venter, H. J. J. van Vuuren, A. Tromp, J. M. Randall
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 10, Nº 2, 1989, págs. 36-43
J.J. Venter, H. J. J. van Vuuren, A. Tromp, J. M. Randall
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 10, Nº 2, 1989, págs. 44-48
Occurrence and detection of killer yeasts on Chenin blanc grapes and grape skins
J. Jacobs, I. Fourie, H. J. J. van Vuuren
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 9, Nº 2, 1988, págs. 28-31
Killer yeast - cause of stuck fermentation in a wine cellar
H. J. J. van Vuuren, Brenda D. Wingfield
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 7, Nº 2, 1986, págs. 113-118
Justicia transicional y delitos económicos: enfoques innovadores desde Sudáfrica
H. J. J. van Vuuren, Michael Marchant
Los actores económicos y los límites de la justicia transicional. Verdad y justicia por la complicidad empresarial en las violaciones a los derechos humanos / coord. por Leigh A. Payne, Laura Bernal Bermúdez, Gabriel Pereira, 2024, ISBN 978-628-7517-78-3, págs. 352-384
Florian Bauer, H. Volschenk, T. Grobler, R. E. Subden, M. Viljoen, H. J. J. van Vuuren
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 195-197
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