págs. 229-236
págs. 237-242
págs. 243-249
págs. 250-263
págs. 264-271
págs. 272-284
Phenolic compounds in mono-cultivar extra virgin olive oils from Algeria
M. Douzane, Abderezak Tamendjari, A.K. Abdi, M. S. Daas, F. Mehdid
págs. 285-294
Effect of dietary inclusion of lampante olive oil on milk and cheese fatty acid profiles of ewes
E. Vargas Bello Pérez, R. R. Vera, R. Lira, H. Cerda, C. Aguilar
págs. 295-303
Phospholipid classes and fatty acid composition of ewe's and goat's milk
L. Zancada, F. Pérez Díez, Fernando Sánchez Juanes, Luis Ariel García Pardo, P. Hueso
págs. 304-310
págs. 311-319
C. Clavijo Koc, W. Garragate Rospigliosi, M. Gallegos Arata, P. Lanchipa Sepúlveda, C. Villalobos Ochoa
págs. 320-327
Major components in oils obtained from Amazonian palm fruits
M.F.G. Santos, S. Marmesat, E.S. Brito, R. E. Alves, María Carmen Dobarganes García
págs. 328-334
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados