págs. 115-122
Ana Belén Bautista Ortín, P. Rodríguez Rodríguez, Rocío Gil Muñoz, Estefanía Jiménez Pascual, Naiara Busse Valverde, Adrián Martínez Cutillas, José María López Roca, María Encarnación Gómez Plaza
págs. 123-130
págs. 131-137
M. J. Cabrita, J. Aires de Sousa, M. D. R. Gomes da Silva, Fernando Trinidade Rei, Ana Maria Costa Freitas
págs. 138-146
págs. 147-157
págs. 158-163
Magdalena Tomás Mir, Hipólito Medrano Gil, Alicia Pou Mir, José Mariano Escalona Lorenzo, Sebastià Martorell Lliteras, Miquel Ribas Carbó, Jaume Flexas Sans
págs. 164-172
págs. 173-182
págs. 183-193
Protein removal from a Chardonnay juice by addition of carrageenan and pectin
M. Maragon, Luciano Lucchetta, D. Juan, V.J. Stockdale, A. Hart, P.J. Rogers, Elizabeth J. Waters
págs. 194-202
Mª Belen Sanchez Martinez de Ilarduya, C. Sánchez Fernández, M. Viloria Bernal, Diana Maria Lopez Marquez, L. A. Berrueta, B. Gallo, F. Vicente
págs. 203-214
I. Ky, Bénédicte Lorrain, Michaël Jourdes, Grégory Pasquier, M. Fermaud, Laurence Geny, Patrice Rey, Bernard Donèche, P.-L. Teissedre
págs. 215-226
S.M. Gregan, J.J. Wargent, L. Liu, James Shinkle, Rainer W. Hofmann, Chris S. Winefield, Michael C. T. Trought, Brian R. Jordan
págs. 227-238
págs. 239-244
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