S. Hirota, U. Takahama
págs. 3265-3272
págs. 3273-3280
J. F. D. Kelly
págs. 3281-3286
págs. 3287-3294
S. Luterotti, J. Swarts, D. Bicanic
págs. 3295-3299
M. Magliulo, M. Mirasoli
págs. 3300-3305
págs. 3306-3312
J. Beekwilder
págs. 3313-3320
Sandwich Immunoassays for the Determination of Peanut and Hazelnut Traces in Foods
R. Niessner, M. Kiening
págs. 3321-3327
Rapid Screening of Wood Chemical Component Variations Using Transmittance Near-Infrared Spectroscopy
T. Yamada, H.-M. Chang, T.-F. Yeh, E. Capanema
págs. 3328-3332
David Rodríguez Lázaro, M. Hernandez
págs. 3333-3337
María Cruz Moreno Bondi, C. Perez-Conde, Javier Ruíz Ruíz, E. Benito-Pena
págs. 3338-3344
págs. 3345-3347
págs. 3348-3357
Characterization of Peppercorn, Pepper Oil, and Pepper Oleoresin by Vibrational Spectroscopy Methods
H. Schulz, R. Quilitzsch, M. Baranska
págs. 3358-3363
B. S. Delmulle, S. M. D. G. De Saeger
págs. 3364-3368
págs. 3369-3376
Major Phytochemicals in Apple Cultivars: Contribution to Peroxyl Radical Trapping Efficiency
M. Rossetto, P. Vanzani
págs. 3377-3382
J. Kanner, R. Granit, T. Lapidot
págs. 3383-3390
Lipid Hydroperoxidase Activity of Myoglobin and Phenolic Antioxidants in Simulated Gastric Fluid
T. Lapidot, J. Kanner, R. Granit
págs. 3391-3396
T. Lapidot, S. Gorelik
págs. 3397-3402
págs. 3403-3407
R. Brenneisen, H. A. Wetli
págs. 3408-3414
págs. 3415-3420
C. Dall Asta, F. Berthiller, R. Schuhmacher
págs. 3421-3425
E. Miquel, J. A. Gomez
págs. 3426-3433
H. Siebner-Freibach
págs. 3434-3443
Properties of Zein Films Coated with Drying Oils
G. W. Padua, Q. Wang
págs. 3444-3448
Y.-M. Kang, H.-Y. Jung, S.-M. Kang
págs. 3449-3453
R. Weber, J. Szopa, M. Zuk
págs. 3454-3460
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados