Glass transition temperature behavior of a model blend of carbohydrates
José Alberto Gallegos Infante, L.A. Ochoa Martínez, C. Ortiz Corral
págs. 6-10
Identification of honey yeast species based on RFLP analysis of the ITS region
C. M. Carvalho, A. Rocha, M. L. F. Estevinho, Altino Branco Choupina
págs. 11-17
Isotermas de desorción de pimientos de Padrón (Capsicum annuum L. Var. Longum)
Francisco Chenlo Romero, Ramón Moreira Martínez, Livia Chaguri Carvalho, F. Santos
págs. 18-24
págs. 25-29
págs. 30-34
págs. 35-41
M. Pérez, R. Piad, Ramón Bocourt Salabarría, G. Milián, E. Medina Medina, L. Savon, L. Sarduy, M. Laurencio
págs. 42-47
págs. 48-53
Producción biotecnológica de acido láctico: Estado del arte
págs. 54-65
págs. 66-76
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados