Exergy analysis: A tool to study the sustainability of food supply chains
Radhika K. Apaiah, Hedzer J. van der Kooi, Anita R. Linnemann
págs. 1-11
Alper Arslano¿lu, Ali Emrah Çetin, Zehra Seda Elmac¿, Çi¿dem Mecito¿lu, Ahmet Yemenicio¿lu, Figen Korel
págs. 12-21
Hanna-Leena Alakomi, Maria H. Saarela, Sanna Leppämäki, Liisa Nohynek, Johanna Maukonen, Katri Hallamaa, Jaana Mättö
págs. 22-32
Francisco J. Morales, José Ángel Rufián Henares
págs. 33-39
Acrylamide content and color development in fried potato strips
Franco Pedreschi, Karl Kaack, Kit Granby
págs. 40-46
Giuseppina Paola Parpinello, Andrea Versari, F. Sirri, N. Tallarico, A. Meluzzi
págs. 47-52
Ascending bubble extraction of terpenes from freshly squeezed orange juice
Noriyuki Igura, Mitsuya Shimoda, Pongsuriya Komthong, Tatsuo Katoh, Isao Hayakawa
págs. 53-58
J. Li, R. Hoover, T. Vasanthan, R.N. Waduge, J. Gao
págs. 59-77
Manee Vittayanont, Sukoncheun Srigam, Ekasit Onsaard, D. Julian McClements
págs. 78-86
Chuan-He Tang, Hui Wu, Zhong Chen, Xiao-Quan Yang
págs. 87-97
Paul Paquin, Joseph Makhlouf, Ismail Fliss, Imane Tahiri
págs. 98-105
Amir Hossein Goli, Fatemeh Bamdad, Mahdi Kadivar
págs. 106-111
Dan Yi Yang, Yukio Kakuda, Ronald E. Subden
págs. 112-116
Naofumi Morita, Tomoko Maeda, Ji Hyun Kim
págs. 117-126
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados