K. Warriner, A. Namvar
págs. 155-163
Marie Le Calvé, Bertrand Lombard, Christian Burger, Nathalie Deboosère, Ghislaine Merle, Catherine Hennechart, Virginie Ferré, Eric Dubois, Ousmane Traoré, Odile Legeay
págs. 164-171
Perng-Kuang Chang, Kenneth C. Ehrlich, Sui-Sheng T. Hua
págs. 172-177
Moulds, yeasts and aerobic plate counts in ginseng supplements
Eugenia Katsoudas, E.J. Miracco, V.H. Tournas
págs. 178-181
En-Shyh Lin, Shu-Chiao Sung
págs. 182-187
Effect of water activity on ochratoxin A production by Aspergillus niger aggregate species
Ma. Lourdes Abarca Salat, Mª. R. Bragulat Arara, A. Esteban, Francisco Javier Cabañes Saenz
págs. 188-195
Jóse Vicente Gimeno Adelantado, Misericordia Jiménez, Francisco M. Valle-Algarra, Rufino Mateo Castro, Fernando Mateo, Angel Medina
págs. 196-203
Francesco Grieco, Angelo Visconti, Antonio Logrieco, Gianluca Bleve, Giuseppe Cozzi
págs. 204-209
Staphylococcal community of a small unit manufacturing traditional dry fermented sausages
Régine Talon, Stéphanie Corbière Morot-Bizot, Sabine Leroy
págs. 210-217
págs. 218-225
Hanne Rosenquist, Helle M. Sommer, Bjarke Bak Christensen, Niels L. Nielsen
págs. 226-232
Jesús Ángel Santos Buelga, María Luisa García López, Andrés Otero Carballeira, Fanny Consuelo Herrera Arias
págs. 233-238
Fermentation behaviour and metabolic interactions of multistarter wine yeast fermentations
Maurizio Ciani, Francesca Comitini, Luca Beco
págs. 239-245
Georges Daube, Grégory Etienne, Bernard China, Jean-Noël Degeye, Jean-Marie Beduin, Nicolas Korsak, Yasmine Ghafir
págs. 246-254
Kalliopi Rantsiou, Luca Cocolin
págs. 255-267
David E. Swayne
págs. 268-271
págs. 272-275
Kasipathy Kailasapathy, Lai Tran, Michael Phillips
págs. 276-280
Naomi Furuse, Daisuke Hamanaka, Shun-ichiro Tanaka, Wenxue Han, Toshitaka Uchino
págs. 281-285
Standardisation of methods for assessing mould germination: A workshop report
Frank Devlieghere, Ahmed Lebrihi, Claude Buchet, Valerie Vasseur, Sévastianos Roussos, Mustapha Ismaili-Alaoui, Philippe Dantigny, Maurice Bensoussan
págs. 286-291
págs. 292-293
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados