Peach polyphenol oxidase inhibition by B-cyclodextrin and 4-hexylresorcinol is substrate dependent
Laura A. de la Rosa Carrillo, Gilberto Mercado Mercado, Joaquín Rodrigo García, Gustavo A. González Aguilar, Emilio Álvarez Parrilla
págs. 87-93
Antioxidant activity and total phenolic compounds of myrtle extracts
M. Amensour, Esther Sendra Nadal, J. Abrini, José Ángel Pérez Alvarez, Juana Fernández López
págs. 95-101
págs. 103-108
Effect of vacuum and modified atmosphere packaging on the shelf life of rabbit meat
José María Rodríguez Calleja, Jesús Ángel Santos Buelga, Andrés Otero Carballeira, María Luisa García López
págs. 109-116
Procesamiento en seco de harina de chía (Salvia hispanica L.): caracterización química de fibra y proteína
J.A. Vázquez Ovando, G. Rosado Rubio, Luis A. Chel Guerrero, David Betancur Ancona
págs. 117-127
Mass transfer and phenolic profile of strawberries upon refrigerated osmodehydration
G. Blanda, Lorenzo Cerretani, A. Cardinalli, Emanuele Boselli, Alessandra Bendini
págs. 129-138
págs. 139-149
Efecto antioxidante e hipolipemiante del pimentón ahumado en individuos sanos
José Enrique Campillo Álvarez, María Ángeles Tormo García, Jesús Martín Gómez Encinas, Carlos M. Campillo Torres, José Viñas, Consuelo Borrás Blasco, María Dolores Torres Asensio
págs. 151-158
págs. 159-167
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados