Instituciones
Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Nuria Martínez Navarrete, María Montaña Cámara Hurtado, Claudia Agudelo, Ana Salvador
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 1, 2019, págs. 244-252
Gluten-free biscuits based on composite rice–chickpea flour and xanthan gum
Soulef Benkadri, Ana Salvador, Mohammed N. Zidoune, Teresa Sanz
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 24, Nº 7, 2018, págs. 607-616
Mónica Flores, Sara Corral, Ana Salvador, Carmela Belloch
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, ISSN 1132-2675, Nº. 259, 2017, págs. 112-118
Paulo Cezar Bastianello Campagnol, Bibiana Alves dos Santos, José Manuel Lorenzo Rodríguez, Alexandre José Cichoski, Teresa Sanz, Amparo Quiles, Ana Salvador, Isabel Hernando Hernando
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 23, Nº 6, 2017, págs. 471-479
Structural changes in biscuits made with cellulose emulsions as fat replacers
Teresa Sanz, Amparo Quiles, Ana Salvador, Isabel Hernando Hernando
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 23, Nº 6, 2017, págs. 480-489
New hydrocolloid-based emulsions for replacing fat in panna cottas: a structural and sensory study.
Jennifer Borreani, Isabel Hernando Hernando, Ana Salvador, Amparo Quiles
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 14, 2017, págs. 4961-4968
Survival Analysis Applied to Sensory Shelf Life of Yogurts–II: Spanish Formulations
Ana Salvador, Susana M. Fiszman, Ana Curia, Guillermo Hough
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 7, 2005
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