InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Composition and physicochemical properties of dried berry pomace.
Anne-Marie Reißner, Said Al-Hamimi, Amparo Quiles, Carolin Schmidt, Susanne Struck, Isabel Hernando Hernando, Charlotta Turner, Harald Rohm
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 3, 2019, págs. 1284-1293
Using different fibers to replace fat in sponge cakes: In vitro starch digestion and physico-structural studies
Elena Díez Sánchez, E. Llorca, Amparo Quiles, Isabel Hernando Hernando
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 24, Nº 6, 2018, págs. 533-543
Improving the Antimicrobial Power of Low‐Effective Antimicrobial Molecules Through Nanotechnology
María Ruiz‐Rico, Édgar Pérez Esteve, Cristina de la Torre, Ana Isabel Jiménez Belenguer, Amparo Quiles, María D. Marcos, Ramón Martínez Máñez, José Manuel Barat Baviera
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 83, Nº 8, 2018, págs. 2140-2147
Paulo Cezar Bastianello Campagnol, Bibiana Alves dos Santos, José Manuel Lorenzo Rodríguez, Alexandre José Cichoski, Teresa Sanz, Amparo Quiles, Ana Salvador, Isabel Hernando Hernando
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 23, Nº 6, 2017, págs. 471-479
Structural changes in biscuits made with cellulose emulsions as fat replacers
Teresa Sanz, Amparo Quiles, Ana Salvador, Isabel Hernando Hernando
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 23, Nº 6, 2017, págs. 480-489
New hydrocolloid-based emulsions for replacing fat in panna cottas: a structural and sensory study.
Jennifer Borreani, Isabel Hernando Hernando, Ana Salvador, Amparo Quiles
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 14, 2017, págs. 4961-4968
Nutrición y sistema circadiano. El cúando es la clave
G. Pin Arboledas, S. Negre Policarpo, Amparo Quiles
Revista española de pediatría: clínica e investigación, ISSN 0034-947X, Vol. 73, Nº. 4, 2017, págs. 251-254
High hydrostatic pressure as a method to preserve fresh-cut Hachiya persimmons: A structural approach
José Luis Vázquez Gutiérrez, Amparo Quiles, Erica Vonasek, Judith A. Jernstedt, Isabel Hernando Hernando, Nitin Nitin, Diane Barrett
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 22, Nº 8, 2016, págs. 688-698
María Hernández Carrión, Isabel Hernando Hernando, Amparo Quiles
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 21, Nº 1, 2015, págs. 3-13
Amparo Quiles, Isabel Hernando Hernando, Isabel Pérez Munuera, María Angeles Lluch Rodríguez
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 3, 2007, págs. 511-519
Virginia Larrea, Joana Martínez, E. Llorca, Isabel Hernando, Amparo Quiles
In-Red 2023. IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red: Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida / José P. García-Sabater (ed. lit.), Juan-Carlos Cano Escribá (ed. lit.), 2023, ISBN 978-84-1396-088-3, págs. 1453-1466
Impacto de la pandemia en la hostelería: una cuestión personal y estructural
Mariona Cano, Amparo Quiles
Los problemas de la geografía escolar y la pandemia / coord. por Benito Campo País, Diego García Monteagudo, María de los Ángeles Rodríguez Domenech, Xosé Manuel Souto González, 2021, ISBN 9788418047633, págs. 89-96
Influencia del tipo de aceite y secado en el desarrollo de oelogeles comestibles de HPMC
Santiago Martín Bascuas Véntola, Amparo Quiles, Isabel Hernando Hernando
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019 / coord. por José María Rodríguez Calleja, Jesús Ángel Santos Buelga, Teresa María López Díaz, 2019, ISBN 9788497739542, pág. 94
Uso de harinas extrusionadas como ingrediente en magdalenas con bagazo de grosella negra
E. Diez Sánchez, E. Llorca, Amparo Quiles, Isabel Hernando Hernando
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019 / coord. por José María Rodríguez Calleja, Jesús Ángel Santos Buelga, Teresa María López Díaz, 2019, ISBN 9788497739542, pág. 140
E. Diez Sánchez, A. Martínez, D. Rodrigo, Amparo Quiles, Isabel Hernando Hernando
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019 / coord. por José María Rodríguez Calleja, Jesús Ángel Santos Buelga, Teresa María López Díaz, 2019, ISBN 9788497739542, pág. 141
Amparo Quiles
Tesis doctoral dirigida por María Angeles Lluch Rodríguez (dir. tes.), Isabel Hernando Hernando (codir. tes.). Universitat Politècnica de València (2002).
Microencapsulation of roasted coffee oil from chitosan nanoparticles-stabilized pickering emulsions
Tesis doctoral dirigida por Isabel Hernando Hernando (dir. tes.), Amparo Quiles (dir. tes.), Vânia Regina Nicoletti Telis (dir. tes.). Universitat Politècnica de València (2021).
Santiago Martín Bascuas Véntola
Tesis doctoral dirigida por Amparo Quiles (dir. tes.), Isabel Hernando Hernando (dir. tes.). Universitat Politècnica de València (2021).
Aprovechamiento de subproductos de zumos de frutos rojos para el diseño de alimentos
Tesis doctoral dirigida por Amparo Quiles (dir. tes.), Isabel Hernando Hernando (dir. tes.). Universitat Politècnica de València (2021).
Tesis doctoral dirigida por Amparo Quiles (dir. tes.), Isabel Hernando Hernando (dir. tes.). Universitat Politècnica de València (2019).
Tesis doctoral dirigida por Isabel Hernando Hernando (dir. tes.), Amparo Quiles (codir. tes.). Universitat Politècnica de València (2008).
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