Impact of agronomic practices on grape aroma composition: a review.
Hubert Alem, Peggy Rigou, Rémi Schneider, Hernán Ojeda, Laurent Torregrosa
págs. 975-985
págs. 986-1000
A review of the use of biostimulants in the vineyard for improved grape and wine quality: effects on prevention of grapevine diseases.
Gastón Gutiérrez Gamboa, Gianfranco Romanazzi, Teresa Garde Cerdán, Eva Pilar Pérez Alvarez
págs. 1001-1009
págs. 1010-1019
Carlos A Ledesma-Escobar, Feliciano Priego Capote, Víctor J Robles-Olvera, Rosalía García-Torres, José I Reyes De Corcuera, María D Luque de Castro
págs. 1020-1028
págs. 1029-1037
Vita Di Stefano, Rosa Pitonzo, Maria Eugenia Novara, David Bongiorno, Serena Indelicato, Carla Gentile, Giuseppe Avellone, Rosaria Bognanni, Salvatore Scandurra, Maria Grazia Melilli
págs. 1038-1045
págs. 1046-1054
Esperanza Dalmau Estelrich, Pedro Juan Llabrés, Valeria Soledad Eim Iznardo, María Carmen Rosselló Matas, Susana Simal Florindo
págs. 1055-1065
págs. 1066-1072
David Hernández Sánchez, Daniel Cervantes-Gómez, J. Efrén Ramírez Bribiesca, Mario Cobos Peralta, René Pinto Ruiz, Laura Astigarraga, José I Gere
págs. 1073-1077
Carnauba wax as a wall material for urea microencapsulation.
Tiago Tavares Brito de Medeiros, Aderbal M de Azevedo Silva, André Leandro da Silva, Leilson R. Bezerra, Deuber L da Silva Agostini, Diego Lomonaco Vasconcelos de Oliveira, Selma E Mazzetto, Lloyd Ryan Viana Kotzebue, Jéssica Ribeiro Oliveira, Gabriella S Barbosa Souto, Ariádne de Barros Carvalho, Antonio J Netto, Ronaldo L. Oliveira
págs. 1078-1087
págs. 1088-1097
págs. 1098-1107
Benefits of wine-based marination of strip steaks prior to roasting: inhibition of protein oxidation and impact on sensory properties.
Narciza Maria de Oliveira Arcanjo, Sonia Ventanas Canillas, Alberto González-Mohino Jiménez, Marta Suely Madruga, Mario Estévez García
págs. 1108-1116
págs. 1117-1125
págs. 1126-1134
On-vine withering process of 'Moscato bianco' grapes: effect of cane-cut system on volatile composition.
Simone Giacosa, Manuela Giordano, María del Mar Vilanova de la Torre, Enzo Cagnasso, Susana Río Segade, Luca Rolle
págs. 1135-1144
Dietary lycopene powder improves meat oxidative stability in Hu lambs.
Chenchen Xu, Yanghua Qu, David L Hopkins, Ce Liu, Bo Wang, Yuefeng Gao, Hailing Luo
págs. 1145-1152
págs. 1153-1165
Carmen González-López, Ramón Álvar Martínez Peniche, Montserrat H Iturriaga, Sofía M. Arvizu‐Medrano
págs. 1166-1171
Wioleta Chajęcka-Wierzchowska, Anna Zadernowska, Urszula Zarzecka, Arkadiusz Zakrzewski, Joanna Gajewska
págs. 1172-1179
Irrigation-induced salinity affects olive oil quality and health-promoting properties.
Zipora Tietel, Arnon Dag, Uri Yermiyahu, Isaac Zipori, Ian Beiersdorf, Shani Krispin, Alon Ben-Gal
págs. 1180-1189
págs. 1190-1197
Marthe J Blikra, Trond Løvdal, Mette R Vaka, Irja Sunde Roiha, Bjørn Tore Lunestad, Cecilie Lindseth, Dagbjørn Skipnes
págs. 1198-1206
Characteristics of starch from different bean genotypes and its effect on biodegradable films.
Nathan Levien Vanier, Jean Paulo de Oliveira, Graziella Pinheiro Bruni, Shanise Lisie Mello El Halal, Franciene Almeida Villanova, Elessandra da Rosa Zavareze, Alvaro Renato Guerra Dias, Priscila Zaczzuk Basinello
págs. 1207-1214
Use of odorant series for extra virgin olive oil aroma characterisation.
Alessandro Genovese, Nicola Caporaso, Terigi Leone, Antonello Paduano, Carmen Mena, Maria A Perez-Jimenez, Raffaele Sacchi
págs. 1215-1224
Ruben Darío Vilcacundo Chamorro, Cristina Martínez-Villaluenga, Beatriz Miralles, Blanca Hernández Ledesma
págs. 1225-1232
págs. 1233-1239
págs. 1240-1249
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