InstitucionesIdentificadores de autorPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Research Note: Spur Pruning Leaving One Bud is an Interesting Viticultural Strategy to Control Bud Acrotony in Bolivian Vineyards
Gastón Gutiérrez Gamboa, X. Pinedo, Wilmar Villena, M. Araya, Ph Pszczolkowski
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 44, Nº 1, 2023, págs. 25-30
Making wine in Pañul’s craft pottery vessels: a first approach in the study of the dynamic of alcoholic fermentation and wine volatile composition
María Esperanza Egaña Juricic, Gastón Gutiérrez Gamboa, Yerko Moreno Simunovic
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 37, Nº 1, 2022, págs. 29-38
Seaweeds in viticulture: a review focused on grape quality
Gastón Gutiérrez Gamboa, Yerko Moreno Simunovic
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 36, Nº 1, 2021, págs. 9-21
Francisco Diez Zamudio, Rodrigo Laytte, Cecilia Grallert, Gastón Gutiérrez Gamboa
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 36, Nº 1, 2021, págs. 89-103
UV-B Radiation as a Factor that Deserves Further Research in Bolivian Viticulture: A Review
Gastón Gutiérrez Gamboa, Ph Pszczolkowski, P. Cañón, M. Taquichiri, J.M. Peñarrieta
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 42, Nº 2, 2021, págs. 201-212
Gastón Gutiérrez Gamboa, María Encarnación Gómez Plaza, Ana Belén Bautista Ortín, Teresa Garde Cerdán, Yerko Moreno Simunovic, Ana María Martínez-Gil
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 6, 2019, págs. 2846-2854
A review of the use of biostimulants in the vineyard for improved grape and wine quality: effects on prevention of grapevine diseases.
Gastón Gutiérrez Gamboa, Gianfranco Romanazzi, Teresa Garde Cerdán, Eva Pilar Pérez Alvarez
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 3, 2019, págs. 1001-1009
Phenolic and volatile compounds in Quercus humboldtii Bonpl. wood: effect of toasting with respect to oaks traditionally used in cooperage
Ana María Martínez-Gil, Estrella Cadahía, María Brigida Fernández de Simón Bermejo, Gastón Gutiérrez Gamboa, Ignacio Nevares Domínguez, María del Álamo Sanza
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 1, 2019, págs. 315-324
Gastón Gutiérrez Gamboa, Eva Pilar Pérez Alvarez, Pilar Rubio Bretón, Teresa Garde Cerdán
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 53, Nº 1, 2019, págs. 1-9
Terroir and typicity of Carignan from Maule Valley (Chile): the resurgence of a minority variety
Gastón Gutiérrez Gamboa, Yerko Moreno Simunovic
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 53, Nº 1, 2019, págs. 75-93
Gastón Gutiérrez Gamboa, Alonso Pérez Donoso, Alicia Pou Mir, César Acevedo Opazo, Héctor Valdés Gómez
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 40, Nº 2, 2019, págs. 181-191
Effects on Berry Shrinkage in Vitis vinifera L. cv. ‘Merlot’ From Changes in Canopy/Root Ratio: A Preliminary Approach
Gastón Gutiérrez Gamboa, C. Pardo, Moreno Simunovic
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 40, Nº 1, 2019, págs. 47-52
Gastón Gutiérrez Gamboa, Irina Díaz-Gálvez, Yerko Moreno Simunovic
Agricultura técnica = Chilean Journal of Agricultural Research, ISSN-e 0718-5839, ISSN 0365-2807, Vol. 78, Nº. 4, 2018, págs. 580-586
Gastón Gutiérrez Gamboa, Teresa Garde Cerdán, Bianca Souza-da Costa, Yerko Moreno Simunovic
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 33, Nº 2, 2018, págs. 177-183
Gastón Gutiérrez Gamboa, Teresa Garde Cerdán, Marioli Carrasco-Quiroz, Eva Pilar Pérez Alvarez, Ana María Martínez-Gil, María del Álamo Sanza, Yerko Moreno Simunovic
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 11, 2018, págs. 4268-4278
Elicitor and nitrogen applications to Garnacha, Graciano and Tempranillo vines: effect on grape amino acid composition.
Gastón Gutiérrez Gamboa, Javier Portu Reinares, Rosa López Martín, María Pilar Santamaría Aquilué, Teresa Garde Cerdán
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 6, 2018, págs. 2341-2349
Ana María Martínez-Gil, Gastón Gutiérrez Gamboa, Teresa Garde Cerdán, Eva Pilar Pérez Alvarez, Yerko Moreno Simunovic
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 1, 2018, págs. 274-282
Pilar Rubio Bretón, Gastón Gutiérrez Gamboa, Eva Pilar Pérez Alvarez, María Pilar Santamaría Aquilué, Teresa Garde Cerdán
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 39, Nº 2, 2018, págs. 235-245
Use of different waste waters from the leachate of the mushroom production process as foliar fertilizers: effects on grape amino acids concentration
Gastón Gutiérrez Gamboa, Eva Pilar Pérez Alvarez, Pilar Rubio Bretón, Teresa Garde Cerdán
Spanish journal of agricultural research, ISSN-e 2171-9292, ISSN 1695-971X, Vol. 16, Nº. 2, 2018
Teresa Garde Cerdán, Gastón Gutiérrez Gamboa, Rosa López Martín, Pilar Rubio Bretón, Eva Pilar Pérez Alvarez
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 57, Nº 4, 2018, págs. 137-141
Quercus humboldtii (Colombian oak): Characterisation of wood phenolic composition with respect to traditional oak wood used in oenology
Ana María Martínez-Gil, Estrella Cadahía, María Brigida Fernández de Simón Bermejo, Gastón Gutiérrez Gamboa, Ignacio Nevares Domínguez, María del Álamo Sanza
Ciência e técnica vitivinícola, ISSN 0254-0223, Vol. 32, Nº 2, 2017, págs. 93-101
Gastón Gutiérrez Gamboa, Nicolás Verdugo Vásquez, I. Díaz Galvéz
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 171
Use of a seaweed algae extract as biostimulant on Tempranillo blancograpevines: effect on grape amino acids content
Gastón Gutiérrez Gamboa, Eva Pilar Pérez Alvarez, Pilar Rubio Bretón, Teresa Garde Cerdán
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 185
Characterization of phenolic composition in Carignan wines from the Maule Valley (Chile
Gastón Gutiérrez Gamboa, M. Carrasco Quiroz, Teresa Garde Cerdán, Eva Pilar Pérez Alvarez, Y. Moreno Simunovic
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 208
Gastón Gutiérrez Gamboa
Tesis doctoral dirigida por Teresa Garde Cerdán (dir. tes.), Eva Pilar Pérez Alvarez (codir. tes.), Yerko Moreno Simunovic (codir. tes.). Universidad de La Rioja (2020).
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados